reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Odgłosy, krzyki, sylaby słowa naszych dzieciaczków

reklama
Noooo, Marcinek, chlopaku - szalejesz!! Brawo brawo brawo! :-D :-D :-D

A Matis od wczoraj cwiczy sobie szczeke :-D :-D :-D Sluchajcie, nie wiem jak to wytlumaczyc, ale to wyglada tak jakby bardzo szeroko sie usmiechal i klapal szczeka :szok: wydaje przy tym mnostwo dzwiekow takich wlasnie mamamamabababababapapapapapa na jednym wdechu i bardzo monotonnie :-D Smiechu mam co niemiara!

u nas tez cos podobnego tylko ze nic przy tym nie mowi tylko klapie i wargi tak uklada jak ryba i przy tym dzwiek powstaje ... tak jakby cmokala tylko nie robi dziobka i zabawne to jest.
a ze slow to jeszcze poza mama, papa,dada nie i tych nie do powtorzenia sa jeszcze lalalala (i buja sie przy tym na boki i tyl-przod jak akurat na brzuszku lezy albo na czworaka) i niania - nie wiem czy ona mi nie sugeruje zebym do pracy wreszcie wrocila...:-D

a dzisiaj w sklepie to ja wzielo na mama i tak wyraznie i glosno gadala ze az smiac mi sie chcialo.az ludzie patrzyli.

a kiedys jak po jedzonku lezala na brzuszku i sie zaplula to wycieralam jej paszcze a ona tego nie znosi i w koncu przeturlala sie na plecy, spojrzala na mnie ze zloscia w oczach i powiedziala MENDA :szok: Przerazajace sa te nasze dzieci nie? :-D :-D :-D

U nas długo nie było nic nowego ale teraz jest baba bababababa a moja mama czyli babci ajest zachwycona!!!!!!! cały dzień baba albo papa teraz czekam na mama:-)

Sylwia u nas właśnie też najpierw było baba baba, wiec teraz juz tylko moment i bedzie i u Ciebie mama:)

Marzena, MENDA swietna!! :-D :-D :-D

... i tak, oprocz gadania, jeszcze cmoka! :szok: :-D To znaczy maja to samo!...

Sylwia, milo to slyszec, bo myslalam, ze to tylko mojemu Klapaczowi szczeka sie obluzowala.... :-D :-D :-D

Brawo dla Marcinka !!!!!
Marzena ale masz wyrodne dziecie, żeby tak od razu do matki Menda :-D
Mój skarbuś też kłapie szczęką, a dzisiaj wymyślił dmuchanie, czyli zamiast pić z niekapka to w niego dmuchał i śmiał się do rozpuku:-)

reklama
Do góry