reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odgłosy, krzyki, sylaby słowa naszych dzieciaczków

Gdyby moje dziecko poszlo w slady mamusi to juz by wlasnie mowila pelnymi zdaniami a i jeszcze wymawiala pieknie "r" i Sz"...A tu dupa biskupa...trzy wyrazy na krzyz...

reklama
bylam..bo jak skonczylam jakies 17 lat to pysk mi sie przymknal... Z reszat nikt nie mog mojego gadulstwa strawic...jak szlam gdzies z tata to zawsze kazal mi liczyc do 100 i to po cichu:-D no i tym sposobem jako 5 letnie dziecko umialam liczyc do tysiaca... :-D szybko sie naumialam:-D

Pati - niezły sposób na małego gadulca :-D
Jednak narazie wobec naszych dzieciaczków nie potrzebny, ale później, kto wie?

Sandrusia dzisiaj powiedziała swoje pierwsze zdanie a brzmiało mniej więcej tak:

Fafafa oi niam niam

tłumaczenie :
Żyrafa robi niam niam :-D:-D:-D --ale to było słodkie :happy2:

no i moja panienka ślicznie spiewa kołysanki

AAAAAAAA tatatata mia mia mi.... a :tak: to ostatnie mi... a robi tak głośno że kołysanka w tym momencie przestaje być kołysanką :-D:-D:-D

:

reklama
Do góry