reklama

Odskocznia;))))

reklama
Rudziu oj noooooo a co tam tak niedobre pieczywo jest ? :eek:
I nigdzie nie wychodz!!!!

pieczywo??????:szok::szok::szok: tu nie ma pieczywa!!!!!!

tu chleb to jak u nas tostowy.... drozdzowek BRAK!!! w zamian za to jakies smieszne ciastka francuskie z MIESEM!!!!! FUJJJJJJJJ niektore z dzemem i jakimis pierdolami ale w gardle staje ..... PLACKI???? zapomnijcie same torty ktore sie kupuje tylko na urodziny i sa to na pokaz bo zadko da sie to zjesc bo sam cukier i lukier!!!!

pieczywo??????:szok::szok::szok: tu nie ma pieczywa!!!!!!

tu chleb to jak u nas tostowy.... drozdzowek BRAK!!! w zamian za to jakies smieszne ciastka francuskie z MIESEM!!!!! FUJJJJJJJJ niektore z dzemem i jakimis pierdolami ale w gardle staje ..... PLACKI???? zapomnijcie same torty ktore sie kupuje tylko na urodziny i sa to na pokaz bo zadko da sie to zjesc bo sam cukier i lukier!!!!
:eek::shocked2::szok::shocked2::eek:
Trzeba tam jakąś dobra piekarnie z cukiernią otworzyć w takim razie to by się zabijali za chlebkiem drożdżówkami i innymi takimi :-p
Ale masakra nie wiedziałam, że aż tak źle jest :eek:
Współczuję Kochana :tuli:

Kurcze!
To jest myśl!
Otworzyć w Szkocji polską piekarnię...
Ale byłby biznes...
Szkoda tylko, że ja nie mam takiego wykształcenia...
Nie mam mieszkania w Szkocji...
Nie mam nic...
:sad::sad::sad::sad::sad:

:eek::shocked2::szok::shocked2::eek:
Trzeba tam jakąś dobra piekarnie z cukiernią otworzyć w takim razie to by się zabijali za chlebkiem drożdżówkami i innymi takimi :-p
Ale masakra nie wiedziałam, że aż tak źle jest :eek:
Współczuję Kochana :tuli:

angole i szkoci to uwielbiaja to swoje "JEDZENIE" ja jestem tu juz 3 lata i w zyciu sie do tego nie przekonam.....
mozna kupic polski chleb ale jest sprowadzany z ediego i zanim dojedzie to juz ma ze 3 dni:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry