reklama

Odskocznia;))))

reklama
Nie znam ale mi się i tak tylko wszystko podoba zielone, pomarańczowe itd więc raczej z tym problemu nie ma :-pale tak oglądam net i taka pościel do łóżeczka nie wiem ile elementów no wypełnienie poszewka baldachim ochraniacz 500 zł 380 zł no poyebało no :no: to łóżeczko samo tyle kosztuje ;/

o matko kochana :)
ja powiem szczerze ze jesli zostalabym w PL dzis pewnie bylabym sama... siedzialabym gdzies w laboratorium i robila cos z niczego ;) balabym sie na cos wiecej... wspolne zycie z kims a dziecko to ojjjj - no ciezki temat dla mnie..

No widząc ceny można się tylko za głowe łapac albo dostwać :wściekła/y:
o matko kochana :)
ja powiem szczerze ze jesli zostalabym w PL dzis pewnie bylabym sama... siedzialabym gdzies w laboratorium i robila cos z niczego ;) balabym sie na cos wiecej... wspolne zycie z kims a dziecko to ojjjj - no ciezki temat dla mnie..
Nie dziwie sie Kochana .....

My z D...
był czas...
ze chcieliśmy wyjechać...
do Anglii...
ale troche się baliśmy....

oj moja historia rutaj to ciezka byla..... ja tu przylecialam sama.... mialam miec zalatwiona prace... itd... ale jak sie potem okazalo nie mialam nic pieniadze sie skonczyly a ja zostalam bez mieszkania...... oj ciezkie czasy to byly.... ale na szczescie wszytsko sie ulozylo.... poznalam toma i zostalam tu na dobre ;)

oj moja historia rutaj to ciezka byla..... ja tu przylecialam sama.... mialam miec zalatwiona prace... itd... ale jak sie potem okazalo nie mialam nic pieniadze sie skonczyly a ja zostalam bez mieszkania...... oj ciezkie czasy to byly.... ale na szczescie wszytsko sie ulozylo.... poznalam toma i zostalam tu na dobre ;)
No własnie tego sie balismy...

reklama
wiesz inaczej jest kiedy przylatujesz do rodziny lub bliskich znajomych moj wyjazd byl na wariackich papierach.... troche w tym mojej winy.... no ale liczy sie to jak sie to wszytsko skonczylo.... nie ma tego zlego bo bez tego nie poznalabym toma i nie mialambym teraz tego co mam... ;)

Dokładnie...
My tam nie mamy nikogo...
Oprócz Ciebie
:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry