V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Może ma duże śniadanie albo usneła kiedyś się jej już tak zdarzyło:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może ma duże śniadanie albo usneła kiedyś się jej już tak zdarzyło:-)

Hahahahhahaha nie, już zjadłam, net nie padł ani rogalików nikt nie kradnie ani nie usnęłam hahhahahah ja oszalałam !!!!!![]()

Hahahahhahaha nie, już zjadłam, net nie padł ani rogalików nikt nie kradnie ani nie usnęłam hahhahahah ja oszalałam !!!!!![]()

A cóż to znowu wymyśliłaś??![]()
Ahahahahhahah no mierze pokój i mierze latam z ta miarą i nagle mi się tak śmiać zachciało, że nie mogłam przestać Mama na mnie patrzy jak na idiotkę a ja rże jak głupia bo mierzyłam parapet i wysunęłam tą miare na 30 cm i nie wiem skąd mi się wzięła myśl co by to było jak by faceci mieli takie długie przyrodzeniaheheheh my to juz wiemy![]()

Ahahahahhahah no mierze pokój i mierze latam z ta miarą i nagle mi się tak śmiać zachciało, że nie mogłam przestać Mama na mnie patrzy jak na idiotkę a ja rże jak głupia bo mierzyłam parapet i wysunęłam tą miare na 30 cm i nie wiem skąd mi się wzięła myśl co by to było jak by faceci mieli takie długie przyrodzenia
Widać ewidentnie mi czegoś brakuje![]()

dobrze, że Twój wraca nie długo 
Ahahahahhahah no mierze pokój i mierze latam z ta miarą i nagle mi się tak śmiać zachciało, że nie mogłam przestać Mama na mnie patrzy jak na idiotkę a ja rże jak głupia bo mierzyłam parapet i wysunęłam tą miare na 30 cm i nie wiem skąd mi się wzięła myśl co by to było jak by faceci mieli takie długie przyrodzenia
Widać ewidentnie mi czegoś brakuje![]()

glodnemu chleb na mysli