• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
ufff.... jestem :-D:-D:-D

na razie wszystko działa tfu tfu :eek:

widziałam ze Danusia dała Wam znac co ze mną :-)

Danusia.
.. bardzo mi przykro Kochana... trzymaj się :-):-):-) i dziękuję za miłą pogawędkę :-)

Wiola no ja z chęcia oglądne filmiki tylko muszę sobie jeszcze pare rzeczów zainstalowac :cool2:

Karola a nie mówiłam że z maleństwem będzie wszystko dobrze !!! cudnie Kochana !!! trzymajcie się :))))

Rudzia ... współczuję sprzatania po remoncie... ale mnie tez to niedługo czeka więc się pociesz ;-);-);-):cool2:

Majsi... Ty to może nie mierz już tych pokoi....:laugh2::laugh2::laugh2:

Ewelina
:laugh2:a Ty gdzie ????????????????????????

ufff.... jestem :-D:-D:-D

na razie wszystko działa tfu tfu :eek:

widziałam ze Danusia dała Wam znac co ze mną :-)

Danusia.
.. bardzo mi przykro Kochana... trzymaj się :-):-):-) i dziękuję za miłą pogawędkę :-)

Wiola no ja z chęcia oglądne filmiki tylko muszę sobie jeszcze pare rzeczów zainstalowac :cool2:

Karola a nie mówiłam że z maleństwem będzie wszystko dobrze !!! cudnie Kochana !!! trzymajcie się :))))

Rudzia ... współczuję sprzatania po remoncie... ale mnie tez to niedługo czeka więc się pociesz ;-);-);-):cool2:

Majsi... Ty to może nie mierz już tych pokoi....:laugh2::laugh2::laugh2:

Ewelina
:laugh2:a Ty gdzie ????????????????????????

no witamy witamy po krotkiej przerwie ;)

zimno szaro buro... masakra... ja polozylam malego teraz czekam az zasnie i sama sie torche poloze bo nie daje rady juz... musi byc chyba niskie cisnienei bo naprawde oczy mi sie same zamykaja..

czyli Łobuziak śpi tzn... próbuje zasnąc ;-) :-D
wogóle pogoda nastraja tylko i wyłącznie do lezenia pod kołderką :-):-):-)
u nas jakieś 5 stopni jest i wiatrzysko :wściekła/y: a w przyszłym tygodniu znowu ma byc po 18 stopni :eek:
a gdzie Majsi... zasnęła czy co ? :szok:

reklama
czyli Łobuziak śpi tzn... próbuje zasnąc ;-) :-D
wogóle pogoda nastraja tylko i wyłącznie do lezenia pod kołderką :-):-):-)
u nas jakieś 5 stopni jest i wiatrzysko :wściekła/y: a w przyszłym tygodniu znowu ma byc po 18 stopni :eek:
a gdzie Majsi... zasnęła czy co ? :szok:

No witaj kochana jednak jesteś informatykiem skoro Cię tu widzę :-D
Też dziękuje za miłą pogawędkę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry