• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dobra kochane ja uciekać mamy dziś jeszcze coś do załatwienia i obiadek trzeba kończyć mężuś z pracy zaraz będzie :tak:

Przytulam wszystkie po kolei i każdą z osobna, buziam i życzę miłego dnia kochane :-)

Madziula kochana wróc do nas :-)

Witajcie kochane

Ewelinko skarbie nie wiem co Ci napisać bo co bym nie napisała zabrzmi banalnie ale jestem z Wami całym sercem, żeby wszystko się spełniło jak sobie wymarzysz i trzymam kciuki za to by wszystko skończyło się dobrze. Nie zasłużyłaś na takie cierpienie i wierze w to, że w końcu Bóg wynagrodzi to co przeszłaś i spełni to o czym marzysz. Trzyma kciuki bardzo mocno i modle się za spełnienie Twoich marzeń.:-)
dzieje, że wybaczysz...

Dziękuję Kochanie......wierzę, że doświadczę cudu......no cóz....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry