• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
reklama
Witajcie kochane

Ewelinko skarbie nie wiem co Ci napisać bo co bym nie napisała zabrzmi banalnie ale jestem z Wami całym sercem, żeby wszystko się spełniło jak sobie wymarzysz i trzymam kciuki za to by wszystko skończyło się dobrze. Nie zasłużyłaś na takie cierpienie i wierze w to, że w końcu Bóg wynagrodzi to co przeszłaś i spełni to o czym marzysz. Trzyma kciuki bardzo mocno i modle się za spełnienie Twoich marzeń.:-)

Wiola wybacz, że dopiero dzisiaj z życzenia i przychodzę ale nie mogłam wcześniej mam nadzieje, że wybaczysz...

Nie będę Ci życzyć szczęścia, ponieważ jest przy Tobie.
Nie będę Ci życzyć zdrowia, ponieważ, tak Tobie jak i Twoim bliskim, dopisuje.
Nie będę Ci życzyć miłości, gdyż masz jej aż w nadmiarze. Miłość Boga, rodzicielska i przyjacielska przepełnia Cię całą.
Więc cóż mam Ci życzyć?
Odwagi - aby szła z Tobą krok w krok.
Spokoju - aby siedział koło Twego serca dzień w dzień.
Żebyś, będąc sama ze sobą, nigdy nie czuła się samotnie.
Żeby przeciwności losu, ból i cierpienie pomogły Ci stać się silniejszą.
Żebyś spokojnie dryfowała po falach swego życia, omijając przeszkody, a zatrzymując się na wyspach miłości i radości.
Żeby podróż nie była zależna od statku, lecz od siły Twych marzeń.
A gdy już opuścisz statek i staniesz na brzegu, żebyś nie miała ani jednej chwili, którą mogłabyś żałować...:-)

Madziu witaj kochana nareszcie do nas zajrzałaś a na sms już dostałam odpowiedz ;-)

Aneciu dbasz Ty o swojego mężczyzne nie powiem ;-)

Rudzia nie zazdroszczę bałaganu musi być niezły meksyk :tak:

Majsi biedulo jak nie psy "porwane" to brak kluczy :-D

Dzięki za informacje o Marti proszę ją pozdrowić serdecznie :-)

Ja nie ma zdjęć swoich aniołków nie umiałam na nie patrzeć nie mogłam wszystko co związane z ciążą niszczyłam...ale serduszko drugiego maleństwa widziałam jak bije w 6 tygodniu...tylko tyle...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry