ewelina28
Dum Spiro Spero...
Tyś pięknotka przecież:-):-):-):-)hahahah o nie kochana takie piekne jak JA![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tyś pięknotka przecież:-):-):-):-)hahahah o nie kochana takie piekne jak JA![]()

Taaaa.normalnie takie piekne jak i ja![]()
hahahah o nie kochana takie piekne jak JA![]()

ewelinka fotki i ich nie wyrzucę co prawda leżą głęboko schowane bo jak je wyjmuje to zaraz płacze ale są i będą i nikt mi tego nie odbierze pamiętam do tej pory jak słyszałam serduszko a ostatnie zdjęcie z usg mam z 8 tygodnia. Te wspomnienia zawsze będą.też zachowałaś fotki?
Ja mam, co prawda ledwo widoczne maleństwo ale jest...
Wszyscy mi mówią, żeby wyrzucić i zamknąć ten rozdział....ale co oni tam wiedzą....nigdy nie wyrzucę tych zdjęć......nigdy....
O masz! Następna pierdańczyWcale nie, bo jak JA!!!!!

To ja jestem chyba nienormalna, bo ja mam 2 fotki w ramce i stoją w sypialni przy łóżku i co wieczór wpatruję się w nie i się modlę:-(ewelinka fotki i ich nie wyrzucę co prawda leżą głęboko schowane bo jak je wyjmuje to zaraz płacze ale są i będą i nikt mi tego nie odbierze pamiętam do tej pory jak słyszałam serduszko a ostatnie zdjęcie z usg mam z 8 tygodnia. Te wspomnienia zawsze będą.
O masz! Następna pierdańczy
Tyś też ładniusia![]()

O masz! Następna pierdańczy
Tyś też ładniusia![]()

Nooo to to ja lubię to to ja rozumie" hahahahhahahahatak piekne jak my WSZYSTKIE ooooooooo![]()
Toć widzę nie????????!!!A najładniejsza, jak otwieram wino....
Widziała fotki?
ewelinka fotki i ich nie wyrzucę co prawda leżą głęboko schowane bo jak je wyjmuje to zaraz płacze ale są i będą i nikt mi tego nie odbierze pamiętam do tej pory jak słyszałam serduszko a ostatnie zdjęcie z usg mam z 8 tygodnia. Te wspomnienia zawsze będą.