• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
też zachowałaś fotki?
Ja mam, co prawda ledwo widoczne maleństwo ale jest...
Wszyscy mi mówią, żeby wyrzucić i zamknąć ten rozdział....ale co oni tam wiedzą....nigdy nie wyrzucę tych zdjęć......nigdy....
ewelinka fotki i ich nie wyrzucę co prawda leżą głęboko schowane bo jak je wyjmuje to zaraz płacze ale są i będą i nikt mi tego nie odbierze pamiętam do tej pory jak słyszałam serduszko a ostatnie zdjęcie z usg mam z 8 tygodnia. Te wspomnienia zawsze będą.

ewelinka fotki i ich nie wyrzucę co prawda leżą głęboko schowane bo jak je wyjmuje to zaraz płacze ale są i będą i nikt mi tego nie odbierze pamiętam do tej pory jak słyszałam serduszko a ostatnie zdjęcie z usg mam z 8 tygodnia. Te wspomnienia zawsze będą.
To ja jestem chyba nienormalna, bo ja mam 2 fotki w ramce i stoją w sypialni przy łóżku i co wieczór wpatruję się w nie i się modlę:-(

reklama

Ja nawet serduszka nie usłyszałam:-(:-(:-(
Ale zdjęcia są...
schowane w szafce...
Ale ale ale
dość smutków
trzeba się cieszyć
i mieć nadzieję!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry