• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
no u mnie roznica jest 2 dni ;) wogole mi to z miesiaczka nie pasuje bo jakby miala liczyc tak jak mialam naparwde miesiaczke to termin mialabym na polowe kwietnia ;)
rudzia a no właśnie nie wiadomo jak to liczyć ale najważniejsze że z maleństwem wszystko dobrze:-):-).
ewelinka wiem co czujesz tamta nasza też była wyczekiwana i bardzo kochana tak jak i ta za każdym razem jak ją widzę to łza mi się kręci i martwie się czy wszystko jest dobrze. Tak to niestety jest że te które nie chcą dzieci to mają je a te które się naprawdę starają i bardzo pragną niestety nie mogą.

reklama
rudzia a no właśnie nie wiadomo jak to liczyć ale najważniejsze że z maleństwem wszystko dobrze:-):-).
ewelinka wiem co czujesz tamta nasza też była wyczekiwana i bardzo kochana tak jak i ta za każdym razem jak ją widzę to łza mi się kręci i martwie się czy wszystko jest dobrze. Tak to niestety jest że te które nie chcą dzieci to mają je a te które się naprawdę starają i bardzo pragną niestety nie mogą.
Też zachowałaś fotki?
Ja mam, co prawda ledwo widoczne maleństwo ale jest...
Wszyscy mi mówią, żeby wyrzucić i zamknąć ten rozdział....ale co oni tam wiedzą....nigdy nie wyrzucę tych zdjęć......nigdy....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry