• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

Wiem. Za miesiąc powtórka z krwi, mam nadzieję, że anemii już nie bedzie, chociaż lekarz mówił, że anemia bardzo często nawraca:-(

no ja z anemia walcze cale zycie.... co dziwne czesto bylo tak ze naprawde ladnie a czasami nawet za ladnie sie odzywialam a mimo tego anemia mnie nie opuszczala.... przyzwyczailam sie juz... biore witaminki i jest dobrze czasami tylko krewka z nosa mi poleci.... jestem oslawbiona ale to zadko...

reklama
Kochane wróciłam wizyta trwała 40 minut bo nasz szkrab się tak wiercił że nie dało rady go pomierzyć. Więc tak nasz maluszek ma 7cm i wszystko jest dobrze serduszko bjie 158uderzeń na minutę , kości nosowe są widoczne i wszystko jest dobrze. Badanie moczu jest dobre a te upławy są dlatego że łożysko jest blisko szyjki macicy i czasem moge mieć taki brudny śluz mam za dużo nie robić i odpoczywać dopóki miną te upławy. Dzidzia z usg jest starsza o pare dni. Mężuś był razem ze mną i takiego szczęśliwego go dawno nie widziałam jak maleństwo ruszało nóżkami i rączkami to łezka mu się zakręciła w oku:biggrin2::biggrin2::biggrin2:.
Kochane wstawiam zdjęcia maleństwa :biggrin2::biggrin2:
napiszcie mi jak z usg dzidzia jest o pare dni starsza to zmienić suwaczek bo nie wiem czy tak zostawić czy zmienić.

no ja z anemia walcze cale zycie.... co dziwne czesto bylo tak ze naprawde ladnie a czasami nawet za ladnie sie odzywialam a mimo tego anemia mnie nie opuszczala.... przyzwyczailam sie juz... biore witaminki i jest dobrze czasami tylko krewka z nosa mi poleci.... jestem oslawbiona ale to zadko...
No mi krew z nosa nigdy nie szła....raczej bladość cery i ogólne osłabienie, łamliwość paznokci....i oczy podkrążone.....ale mam nadzieję, że ją szybko przepędzę. Dzisiaj nawet sok z buraków świeżych piłam.....;-)

Kochane wróciłam wizyta trwała 40 minut bo nasz szkrab się tak wiercił że nie dało rady go pomierzyć. Więc tak nasz maluszek ma 7cm i wszystko jest dobrze serduszko bjie 158uderzeń na minutę , kości nosowe są widoczne i wszystko jest dobrze. Badanie moczu jest dobre a te upławy są dlatego że łożysko jest blisko szyjki macicy i czasem moge mieć taki brudny śluz mam za dużo nie robić i odpoczywać dopóki miną te upławy. Dzidzia z usg jest starsza o pare dni. Mężuś był razem ze mną i takiego szczęśliwego go dawno nie widziałam jak maleństwo ruszało nóżkami i rączkami to łezka mu się zakręciła w oku:biggrin2::biggrin2::biggrin2:.
napiszcie mi jak z usg dzidzia jest o pare dni starsza to zmienić suwaczek bo nie wiem czy tak zostawić czy zmienić.
Już Ci pisałam:tak:
Wzruszające maleństwo!!!!!!!!!!! Cieszę się, że wszystko OK:-):-):-)

cudne zdjecia ;)
a nie mowilam nie martw sie ;)
ciesze sie ze wsyztsko wporzadku...
na kiedy masz termin z USG.... mi polozna obliczyla na 30 marca a USG wyliczylo na 2 kwietnia ;)

No widzisz a mówiłyśmy, żeby się nie martwić :-) Bardzo się cieszę, że wszystko ok :)
Ja mam termin z @ na 19 lutego a wg USG na 29 stycznia :eek: I się wściekam bo 3 tyg to dużoooo a Wy macie tak fajnie co najwyżej kilka dni różnicy :-)

A zdjęcia suuuuper :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry