ewelina28
Dum Spiro Spero...
Frytki beeee.......tłuste takie ha ha ha bo biała kiełbasa chuda że ho ho!!!!Smacznego ostre Kobietki :-)
JA sobie frytki smażę bo jakoś tak ochoty dostałam![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Frytki beeee.......tłuste takie ha ha ha bo biała kiełbasa chuda że ho ho!!!!Smacznego ostre Kobietki :-)

A z czystej ciekawości, co Ci "nie pasi" w PL? Pewnie całe to ustrojstwo.....;-)
Smacznego ostre Kobietki :-)

Aby Wam było dobrze, nie ważne czy w PL czy tam gdzie jesteście....oby razem i szczęśliwie....dokladnie calosc... teskni sie oczywiscie za rodzina przyjaciolmi... ale jak sie juz zalozylo swoja rodzine to tez inaczej sie na to wszytsko patrzy... tu budujemy swoje gniazdko a zeby do PL wrocic to trzeba sie najpierw dorobic tutaj bo w PL to ciezko....
dzies gdybym miala wrocic to mieszkalismysmy albo u tomka rodzicow albo u moich no bo nie mamy nic...a na kupno nas nie sac wynajmowac mi sie nie usmiecha wiec narazie pupy nie ruszam![]()

;-)A ja teraz wpitalam gangaretkę w czekoladzie.....te tabletki na zwiększenie apatytu mnie sie przestają podobać![]()
No ja od 2 dni "żrę" normalnie.....przez te tabletki, a wcześńiej tygodniami nic no i mam anemię silną......do tego wszystkiego. Właśnie sobie przypomniałam że leków nie wykupiłam....mnie to teraz by sie takie przydalyja za wiele nie jem niestety
![]()

No ja od 2 dni "żrę" normalnie.....przez te tabletki, a wcześńiej tygodniami nic no i mam anemię silną......do tego wszystkiego. Właśnie sobie przypomniałam że leków nie wykupiłam....![]()
Hahahahahahh ostatni raz jadłam białą kiełbasę chyba z 12 lat temuFrytki beeee.......tłuste takie ha ha ha bo biała kiełbasa chuda że ho ho!!!!![]()

ja to ostatnio bym w ogóle z łóżka nie wstawałaja wlasnie sonczylam obiadek oj ale sie objadlam.... teraz tak sie wylozyc do gory brzuskziem i sadelko zawiazac![]()

A ja jem ponad normęmnie to teraz by sie takie przydalyja za wiele nie jem niestety
![]()
alepuki co utyłam 4 kg więc nie ma tragedii 
Wiem. Za miesiąc powtórka z krwi, mam nadzieję, że anemii już nie bedzie, chociaż lekarz mówił, że anemia bardzo często nawraca:-(oj kochana to przy najblizszej okazji do apteki ....
i dobrze wkoncu sil nabierzesz... nie bez powodu ci je lekarz zapisal...