• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
A z czystej ciekawości, co Ci "nie pasi" w PL? Pewnie całe to ustrojstwo.....;-)

dokladnie calosc... teskni sie oczywiscie za rodzina przyjaciolmi... ale jak sie juz zalozylo swoja rodzine to tez inaczej sie na to wszytsko patrzy... tu budujemy swoje gniazdko a zeby do PL wrocic to trzeba sie najpierw dorobic tutaj bo w PL to ciezko....
dzies gdybym miala wrocic to mieszkalismysmy albo u tomka rodzicow albo u moich no bo nie mamy nic...a na kupno nas nie sac wynajmowac mi sie nie usmiecha wiec narazie pupy nie ruszam ;)

dokladnie calosc... teskni sie oczywiscie za rodzina przyjaciolmi... ale jak sie juz zalozylo swoja rodzine to tez inaczej sie na to wszytsko patrzy... tu budujemy swoje gniazdko a zeby do PL wrocic to trzeba sie najpierw dorobic tutaj bo w PL to ciezko....
dzies gdybym miala wrocic to mieszkalismysmy albo u tomka rodzicow albo u moich no bo nie mamy nic...a na kupno nas nie sac wynajmowac mi sie nie usmiecha wiec narazie pupy nie ruszam ;)
Aby Wam było dobrze, nie ważne czy w PL czy tam gdzie jesteście....oby razem i szczęśliwie....
Ja na odmianę nie wyobrażam sobie wyjechac za granicę, no chyba, że na urlop :laugh2::laugh2::laugh2:;-)

Frytki beeee.......tłuste takie ha ha ha bo biała kiełbasa chuda że ho ho!!!! :laugh2::laugh2::laugh2:
Hahahahahahh ostatni raz jadłam białą kiełbasę chyba z 12 lat temu :-p
ja wlasnie sonczylam obiadek oj ale sie objadlam.... teraz tak sie wylozyc do gory brzuskziem i sadelko zawiazac :-D:-D:-D
ja to ostatnio bym w ogóle z łóżka nie wstawała :eek:
mnie to teraz by sie takie przydaly ;) ja za wiele nie jem niestety :(
A ja jem ponad normę :-D alepuki co utyłam 4 kg więc nie ma tragedii :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry