• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
tez bym nie wyrzucila... to ciezkie wspomnienia ale wspomnien nikt nam nie odbierze... nikt nie ma do tego prawa :*
Tak też wszystkim mówię.....
Najgorsze było to, jak z jakiś tydzień temu, spotkałam swoją ciotkę, której nie widziałam ładne pare miesięcy i nic nie wiedziała o tym co sie stało.....i mówi "Wpadnę do Was jutro maleństwo zobaczyć, już nawet kilka ciuszków kupiłam"......
mozecie sobie wyobrazić moja reakcję.........

Kurde...
Nadrobić was, to normalnie trzeba mieć zacięcie...

A ja właśnie wcinam białą kiełbaskę z musztardą rosyjską......ale pali...:-D:-D

Ooooo, to obie lubimy na ostro:laugh2::laugh2::laugh2: jakkolwiek to zabrzmiało ha ha ha

Ja też lubię na ostro :zawstydzona/y:
:-D:-D:-D

kurde a ile sie strachu najadlam ...... facet burzyl nam pol scianki w korytarzu... chcial posprzatac i gruz wyniosl do zsypu ;) ale taka dymowa sie zrobila ze sie alarm wlaczy kurna na klatce:-D:-D:-D:-D przyszedl dozorca kurna i na szczescie wylaczyl myslalam ze straz przyjedzie i bedzie trzeba placic - matko kochana

heheh dozorca sie dobijal do nas ale nie otworzylam bo jakby zobaczyl co sie u nas dzieje to i tak kara by byla bo nie may pozwolenia na remont:-D:-D:-D:-D

Ty zadymiaro...
:-):-):-)

o nie tutaj na stale raczej nie.... ale wykupic planujemy co z tego wyjdzie zobaczymy.... potem bedziemy najwyzej wynajmowac... na starosc to bym chciala w jakies cieplejsze kraje ;)

Hawaje te sprawy...
Aloha!
:-)

ani w Monka :-D:-D:-D

zmykam juz na serio... bo pewnie będą willlkeiiieeee korki bo jak leje to jest u nas masakra...(tzn jak nie leje też są korki ale mniejsze:))) zawsze mnie dziwi dlaczego tak jest :cool2::cool2::cool2::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek:

życzę Wam miłego popołudnia i do jutra :-D:-D:-D
Pa koffana

Bo ludzie zrobili się wygodni i jeżdżą tymi autami do sklepu nawet, który znajduje sie 50 m od nich ha ha ha
zamiast w rower zainwestować......:wściekła/y::wściekła/y:;-):laugh2::laugh2::laugh2:

Ja też tak mam :zawstydzona/y:

A ja teraz wpitalam gangaretkę w czekoladzie.....te tabletki na zwiększenie apatytu mnie sie przestają podobać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No ja od 2 dni "żrę" normalnie.....przez te tabletki, a wcześńiej tygodniami nic no i mam anemię silną......do tego wszystkiego. Właśnie sobie przypomniałam że leków nie wykupiłam....:wściekła/y::wściekła/y:

Marsz do apteki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kochane wróciłam wizyta trwała 40 minut bo nasz szkrab się tak wiercił że nie dało rady go pomierzyć. Więc tak nasz maluszek ma 7cm i wszystko jest dobrze serduszko bjie 158uderzeń na minutę , kości nosowe są widoczne i wszystko jest dobrze. Badanie moczu jest dobre a te upławy są dlatego że łożysko jest blisko szyjki macicy i czasem moge mieć taki brudny śluz mam za dużo nie robić i odpoczywać dopóki miną te upławy. Dzidzia z usg jest starsza o pare dni. Mężuś był razem ze mną i takiego szczęśliwego go dawno nie widziałam jak maleństwo ruszało nóżkami i rączkami to łezka mu się zakręciła w oku:biggrin2::biggrin2::biggrin2:.
Kochane wstawiam zdjęcia maleństwa :biggrin2::biggrin2:
napiszcie mi jak z usg dzidzia jest o pare dni starsza to zmienić suwaczek bo nie wiem czy tak zostawić czy zmienić.

Cudne...

A widzisz, ja na odmianę ze słońca musze szybko uciekać, bo posiedzę z 5 minut i czarna jestem;-):-)

Ja tak chcę...

A moja dzidzia właśnie skończyłaby miesiąc.........

[*]
[*]
[*]

Też zachowałaś fotki?
Ja mam, co prawda ledwo widoczne maleństwo ale jest...
Wszyscy mi mówią, żeby wyrzucić i zamknąć ten rozdział....ale co oni tam wiedzą....nigdy nie wyrzucę tych zdjęć......nigdy....

Ja tez mam fotki Tośki :-(

Tak też wszystkim mówię.....
Najgorsze było to, jak z jakiś tydzień temu, spotkałam swoją ciotkę, której nie widziałam ładne pare miesięcy i nic nie wiedziała o tym co sie stało.....i mówi "Wpadnę do Was jutro maleństwo zobaczyć, już nawet kilka ciuszków kupiłam"......
mozecie sobie wyobrazić moja reakcję.........

oj kochana..... :* latwo nie jest ale ja wierze ze po burzy zawsze wychodzi slonce ;*

Ooooo pindziunia moja przyszła:-):-):-)
Wioluś, smutno się zrobiło.......wspomnienia.....wspomnienia.....:-(

Wiem..
Rozumiem...
Ale nie smutać już...:wściekła/y::wściekła/y:
Życie jest piękne..
Podobno..
.

oj kochana..... :* latwo nie jest ale ja wierze ze po burzy zawsze wychodzi slonce ;*

Podpisuję się wszystkimi czterema moimi kończynami

Violcia ja nie zadymiara to kurz tak nadymil :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry