• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

No w sumie tak nie wiem czy przeczytałyście co pisałam wcześniej ale trzeba stawiać warunki i już Ł miał od pierwszego dnia powiedziane, ja się garami zajmuje on sprzataniem bo ja nie lubie sprzatać i mi nieporządek nie przeszkadza i już nie było dyskusji role jakoś muszą być podzielone bo faceci to chyba myślą, że my jesteśmy jakoś nadzwyczajnie zaprogramowane i że mamy na wszystko czas i siły a tak nie jest :no:
Ja powiem Ci tak....ja byłam pracoholiczką, każdy mówił zwolnij bo wykorkujesz....a ja z pracy wracałam utyrana, w domu wsio na błysk, ugotowane, poprane...ogród w stanie idealnym i mój P sam powiedział, że nie mogę tyle rzeczy robić bo nie jestem maszyną! A ja po protu jestem tak zorganizowana że wystarcza mi czasu na wszystko na prace, na dom, na przyjaciół i jeszcze zrobic się na bóstwo.....:-)

reklama
dziekuje Wam kochane..... takich ludzi mi tutaj brakuje czasami naprawde mam ochote usisc i wyc do ksiezyca.... ciezko bez znajomych, przyjaciol co czasami rzuci dobrym slowem..... czasami naprawde wymiekam na tej diabelskiej obczyznie....:-(:-(:-( jeszcze teraz kiedy siedzi sie calymi dniami w domu nikt nie wpadnie nie odwiedzi nie pogada..... rutyna ktora bokiem wychodzi:-(:-(:-(

dziekuje Wam kochane..... takich ludzi mi tutaj brakuje czasami naprawde mam ochote usisc i wyc do ksiezyca.... ciezko bez znajomych, przyjaciol co czasami rzuci dobrym slowem..... czasami naprawde wymiekam na tej diabelskiej obczyznie....:-(:-(:-( jeszcze teraz kiedy siedzi sie calymi dniami w domu nikt nie wpadnie nie odwiedzi nie pogada..... rutyna ktora bokiem wychodzi:-(:-(:-(
To my zaraz swoje miotły odpalimy i do ciebie przyfruniemy....ja cię zrobię na bóstwo, Majsi będzie masować plecki, a Danusia przygotuje smakołyki ha ha ha ha;-);-);-)
A jeszcze Wiola...hmmm......co ona miałaby robić....oooo wachlować....hihihi

Skarbie to coś z tym zrób bo nie pociągniesz w takim stanie za długo, weż go za fraki i niech posłucha co masz do powiedzenia :tak:

Skarbie to coś z tym zrób bo nie pociągniesz w takim stanie za długo, weż go za fraki i niech posłucha co masz do powiedzenia :tak:

ale juz nie o toma samego chodzi.....
ciezko tak samemu.... mam tu jedna taka moja monisie z bloku obok ale czasami to sie widzimy raz na miesiac bo ona wiecznie w pracy potem dom synek.... zaadko mamy czas dla siebie ja w weekendy znow w pracy i tak sie mijamy nawet ne ma kiedy i z kim glupiej kawki wypic..... kazdy gdzies pedzi lub zaszyw sie w swoich katach......

reklama
ale juz nie o toma samego chodzi.....
ciezko tak samemu.... mam tu jedna taka moja monisie z bloku obok ale czasami to sie widzimy raz na miesiac bo ona wiecznie w pracy potem dom synek.... zaadko mamy czas dla siebie ja w weekendy znow w pracy i tak sie mijamy nawet ne ma kiedy i z kim glupiej kawki wypic..... kazdy gdzies pedzi lub zaszyw sie w swoich katach......
To Ty kochana pracujesz ? :szok::szok::szok::szok::szok: Nie wiedziałam......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry