• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dobra to gadaj jaką masz pogode....a nie wiem czy Wami pisałam jakie u nas przeboje były...przedwczoraj śmierdziało za przeproszenie gównami w całym mieszkaniu nie wiedziałam co jest grane a to rura w piwnicy wywaliła całe piwnice zalane w tym moje 3...dobrze, że ziemniaki wyżej są nie na ziemi bo musiałabym wszystkie wywalić :sorry:

a zmienmy temat bo sie zawyje zaraz ;(
Nie wolno Ci płakać tylko weź się w garść i zmień reguły!!!!!!!!!!!!! Koniecznie....bo się wykończysz! Siądź z nim i porozmawiaj i powiedz mu otwarcie co ma się zmienić, jak sobie wyobrażasz dalsze życie, co ci nie odpowiada, a jak zajdzie potrzeba to i mały szantażyk nie zaszkodzi. Kochana musisz coś zrobic z tym...nie zasługujesz na takie traktowanie....zadna z nas nie zasługuje.......:zawstydzona/y:

Dobra to gadaj jaką masz pogode....a nie wiem czy Wami pisałam jakie u nas przeboje były...przedwczoraj śmierdziało za przeproszenie gównami w całym mieszkaniu nie wiedziałam co jest grane a to rura w piwnicy wywaliła całe piwnice zalane w tym moje 3...dobrze, że ziemniaki wyżej są nie na ziemi bo musiałabym wszystkie wywalić :sorry:

oj ladny ba;agan nie ma co.... swojskie klimaty ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry