Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
on twierdzi ze on bardzo chetnie zostanie w domu jesli ja pojde do pracy ze chetnie by sobie ODPOCZAL!!!!!!!
Ja z moim P od początku małżeństwa ustaliliśmy reguły...oboje pracujemy, oboje zajmujemy sie domem........i nie ma że jedno na drugiego patrzy albo wypomina że coś źle zrobiło.....
Wiesz, co ja bym mu powiedziała gdyby mi powiedział "Sama go tak wychowałas?"prosze sie juz nie wiem od kiedy zeby dokonczyl ten pokoj malego zeby te zabawki z salonu i jego wysiedlic do pokoiku..... nic co chwila slysze od poniedzialku a ja codziennie slysze ze zabawki wszedzie fruwaja.....ja bym chciala widziec co on robi jak jest w weekendy z malym..... kacper przy nim jest zupenie inny tom powie raz i on stoi na bacznosc a ja moge gadac w nieskonczonoc i tak robi swoje.... jeszcze chwila i wejdzie mi na glowe..... z czego potem slysze od toma ze to moja wina ze sobie tak go wychowalam.....
![]()
Ja juz też się hamuję...jak Boga kocham..................ODPOCZĄŁ???????????????/ Rany boskie czy on ma pojęcie ile roboty w domu??? Nie no... nic nie powiem bo będzie wszystko wykropkowane

prosze sie juz nie wiem od kiedy zeby dokonczyl ten pokoj malego zeby te zabawki z salonu i jego wysiedlic do pokoiku..... nic co chwila slysze od poniedzialku a ja codziennie slysze ze zabawki wszedzie fruwaja.....ja bym chciala widziec co on robi jak jest w weekendy z malym..... kacper przy nim jest zupenie inny tom powie raz i on stoi na bacznosc a ja moge gadac w nieskonczonoc i tak robi swoje.... jeszcze chwila i wejdzie mi na glowe..... z czego potem slysze od toma ze to moja wina ze sobie tak go wychowalam.....
![]()
nie tego się czytać nawet nie da. Martuś nie może tak być nie ma mowy musisz co z tym zrobićWiesz, co ja bym mu powiedziała gdyby mi powiedział "Sama go tak wychowałas?"
A GDZIE TY JESTEŚ W TYM WYCHOWYWANIU? I po temacie....
on sobie go tak wychowal ze jego slucha a mamusia to tylko jest na zawolanie synka bo co pokaze to mama daje..... taka jest jego wizja......

Jak Ty z nim wytrzymujesz tyle czasu?? To nie jest normalne![]()