Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy......myslę o tym co ty?!!!Jak przygrzmocisz to usłyszę...chyba że co innego twardego masz na mysli![]()

Taaaaa i źle mnie pokieruje...nie ufam temu dzidostwu...już raz w pole bezmyslnie wjechałamnie zapomnij o GPS![]()

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy......myslę o tym co ty?!!!![]()

My również się cieszymy!!!!!!!!!:-):-)cieszę się, ze znów do was mogłam zajrzeć
myślę, ze nadal myśl o bobasie mnie przytłacza, bo ja bym chciała już się starać, a mój mąż chce poczekać do styczniano nic zobaczymy co lekarz powie 30 października mam wizyte
cieszę się, ze znów do was mogłam zajrzeć
myślę, ze nadal myśl o bobasie mnie przytłacza, bo ja bym chciała już się starać, a mój mąż chce poczekać do styczniano nic zobaczymy co lekarz powie 30 października mam wizyte
cieszę się, ze znów do was mogłam zajrzeć
Ha ha ha ha ha ha haJak znam siebie i Ciebie to na pewno![]()
Taaaaa i źle mnie pokieruje...nie ufam temu dzidostwu...już raz w pole bezmyslnie wjechałam![]()

wariatka