• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
cześć
nadrobic nie nadrobię, ale wiedzcie, ze zawsze o was myślę :)

Rudzia, jak pięknie widzieć twój suwaczek, mknie do przodu szybciutko :)

Ewelinka śliczne pazurki będziesz miała ja też chcę :)

a tak w ogóle ostatnio mam jakiegoś dołka, czuję się nie potrzebna i nie kochana, ale to szczegół. Może mi się wydaje, ale smutno mi cholernie :(

No to u mnie się narobisz robiłam żelowe na ślub teraz dałam sobie spokój i mam okropne wręcz...to kiedy wpadniesz? :-)
Kochana, czasem sie nie przejmuj......mojej psiapsiółce robiłam 4 h......
Ja nie jestem za akrylami, tipsami itp. bo strasznie niszczą płytkę paznokcia.....
Mogę dzisiaj...łotwieraj okno, z takim wiatrem dolecę w 10 minut do ciebie ha ha ha
:laugh2::laugh2:

No to u mnie się narobisz robiłam żelowe na ślub teraz dałam sobie spokój i mam okropne wręcz...to kiedy wpadniesz? :-)

ja sie raz tak dalam kumpeli tutaj ktora do tej pory robila tylko sobie i poszlam jako eksperyment... fajnie bylo ale potem tak sie paznokcie niszcza....
ale chcialabym jeszcze raz hehehe

Załączniki

• e156c4afff.jpg
    e156c4afff.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 31
cześć

a tak w ogóle ostatnio mam jakiegoś dołka, czuję się nie potrzebna i nie kochana, ale to szczegół. Może mi się wydaje, ale smutno mi cholernie :(
Mogę zrobić....niet problema ;-);-)
Dołka zakopujemy!!!! Bo wkroczymy do akcji z koparą!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)

reklama
cześć

mozesz dolaczyc kochana do mojego kubu:* ale smtki zakopujemy gleboko gleboko bo za chwile nam reszta za to nakopie ;)

milo cie widziec ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry