Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dużo nie ma!!!!!!MI dopiero prąd włączyli
i teraz musze nadrabiac...

Niestety, to bardzo przykre....ja nie potrafię zrozumieć takich ludzi. Przecież oni dali im życie, wychowali!!!! A na stare lata tak sie odwdzięczać.........to jest podłe....
Nie ma problemu.....wszystkim na około robię i nadmienię, że czysto amatorsko to robie bez żadnego przeszkolenia:-):-) nauczyłam się przy tym baaaaaaaaaardzo dużo cierpliwości;-)Wow ja też takie kcemzrobisz mi?
Wow ja też takie kcemzrobisz mi?
No tak tylko miłości i należytej opieki kasą nie nadrobisz....niestety.....to prawda to mnie bardzo wkurza w tej pracy ze musimy na to patrzec i sie ejszcze usmiechac ze wszytsko jest ok......
ja nawet jakby nie wiem co nie oddalabym swojej babci czy matki do takiego domu.....
chociaz warunki tam maja takie ze hohoho ale nic im tego nie wynagrodzi.....
u mnie w domu tydzien pobytu w pokoju kosztuje 700 funtow... to sobie wyobrazcie..... i te dziadki na to maja.... to ame dziane rodziny.....
nie ogarniam tego na prawdę.....Dużo nie ma!!!!!!
![]()
Nie ma problemu kochana.......ostatnio P stwierdził że ja pół wypłaty wydaje na akcesoria do paznokci......mam bzika na punkcie zadbanych rąk.....paznokcie muszą być umalowane i koniec....:-):-)ja tez chce takie....
tylko zamiast zlotego to fiolecik bym poprosila![]()
heheh no wlasnie duzo nie ma krotka lektura![]()

przekornie napisałam że małooooooooooooo hahaha