ewelina28
Dum Spiro Spero...
"Co się odwlecze, to nie uciecze" !!!AAAAAAAA...
Wczoraj mój D oznajmił,
że na razie nie będziemy starać się o dzidziusia,
bo najpierw musi mi sklep wypalić...
Ale to przecież może potrwać jakieś 2-3 lata!:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
"Co się odwlecze, to nie uciecze" !!!AAAAAAAA...
Wczoraj mój D oznajmił,
że na razie nie będziemy starać się o dzidziusia,
bo najpierw musi mi sklep wypalić...
Ale to przecież może potrwać jakieś 2-3 lata!:-(
"Co się odwlecze, to nie uciecze" !!!

Narwańcu Ty!!!!!!! Ja też chcę.......i co z tego.......trza wyluzować i w cierpliwość się uzbroić...Ale ja chce już, teraz...
zaraz...

Za 3 tygodnienie denerwowała bym się jak bym miała je dwie ale została mi tylko jedna i to jeszcze potrafi mi psikusy robić :-( a dzwoniłam do mojego urologa i wyobraźcie sobie, że na wizytę na kase chorych się czeka 4 miesiące a prywatnie dwa i pół tygodnia
![]()
Narwańcu Ty!!!!!!! Ja też chcę.......i co z tego.......trza wyluzować i w cierpliwość się uzbroić...![]()

Zadzwoniłam się zapytać czy jak zapłace podwójnie przyjmie mnie dziśo matko kochana...... no tak nasza kochana sluzba zdrowia..... nie denerwuj sie kochana
i jakoś tak cisza w słuchawce zapanowała
ale na 18 mogę przyjechać :-)Ha ha ha ha brak słów normalnie.....Zadzwoniłam się zapytać czy jak zapłace podwójnie przyjmie mnie dziśi jakoś tak cisza w słuchawce zapanowała
ale na 18 mogę przyjechać :-)
To dziecię inteligentniejsze będzie o!!!!;-);-);-)niby tak...
ale wiesz...
potem już bedę kobietą po 30....
Zadzwoniłam się zapytać czy jak zapłace podwójnie przyjmie mnie dziśi jakoś tak cisza w słuchawce zapanowała
ale na 18 mogę przyjechać :-)
To dziecię inteligentniejsze będzie o!!!!;-);-);-)