ewelina28
Dum Spiro Spero...
Nigdy......kij z chatą......najwyżej podpiwniczenie zaleje...ale martwię sie o mojego P.....wiecie jak to na takich akcjach.....kur** komendant wymyślił!!!!a zalewalo was kiedys???

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nigdy......kij z chatą......najwyżej podpiwniczenie zaleje...ale martwię sie o mojego P.....wiecie jak to na takich akcjach.....kur** komendant wymyślił!!!!a zalewalo was kiedys???

Nigdy......kij z chatą......najwyżej podpiwniczenie zaleje...ale martwię sie o mojego P.....wiecie jak to na takich akcjach.....kur** komendant wymyślił!!!!![]()
No wymyślił, żeby funkcjonariusze mieszkańcom worki z piachem pomagali znosić.....mój P biedny.....Co wymyslił?!
No wymyślił, żeby funkcjonariusze mieszkańcom worki z piachem pomagali znosić.....mój P biedny.....
No wymyślił, żeby funkcjonariusze mieszkańcom worki z piachem pomagali znosić.....mój P biedny.....
No nie za bardzo, bo mój na codzień w kancelarii siedzi...no ale co? Siła wyższa......martwię się....taka praca mundurowa...
Raczej nie wróci....nie denerwuj sie taka jego praca..... poradzi sobie i wieczorkiem bedzie przy Tobie

będzie nocował na placówce...ponoć...Raczej nie wróci....będzie nocował na placówce...ponoć...
To przyjedź do mnie...
tylko 365 km
nie jest mi do śmiechu.....