V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
będzie dobrze........![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
będzie dobrze........![]()
mój wczoraj powiedział...
DOPIERO PO WIZYCIE!!!
a wizyta po pierwszej @
Moja starsza sisi*:-):-):-)![]()
:*
Domek......na dodatek dzwonił P i mówi że nie wie jak wróci do domu bo Kąty Rybackie zalane...drzewa na ulicy.....odcięci są.....
Trochę pada.....ale jest tak zwana cofka tzn. to znaczy tłoczenie wód z Zalewu Wiślanego i Bałtyku do rzeki Elbląga, na dodatek zatrudnili SG do układaniu worków z piachem.....normalnie się boję teraz....na dodatek sama w domu!!!
Kur**** siedzę i ryczę, Krynica Morska całkowicie odcięta, są na akcji....ewakuują mieszkańców Kątów Rybackich i częściowo Krynicy Morskiej....Oj tam zleci szybko i potem to tylko iskry polecą ;-)
No ba:*
Ty się uspokój kobieto nie wolno płakać
Spokojnie kochana wiesz już coś więcej?
Kur**** siedzę i ryczę, Krynica Morska całkowicie odcięta, są na akcji....ewakuują mieszkańców Kątów Rybackich i częściowo Krynicy Morskiej....
Wody przybywa cały czas......masakra.......
A u mnie w mieści zalane ulice częściowo....ale w miarę opanowana sytuacja:-(
Na dodatek do mojej mamy dodzwonić sie nie mogę...nie wiem czy jechać tam czy zostać.......
Może i racja......Nigdzie się nie ruszaj z domu siedz nie wiadomo co się dzieje dalej lepiej żebyś została a do mamy może nie możesz bo linie zerwane albo co?