Danula
czekam ciągle czekam.....
Komu kawki, bo wstawiam wodę?!!!!!
Ja bardzo chętnie...poproszę :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Komu kawki, bo wstawiam wodę?!!!!!
Na 0700 to ja kochana nie bede dzwonic bo mnie skasuja ha ha ha
Możesz brać leki oprócz no-spy, ponieważ działa rozkurczająco.....ale inne leki na przeziębienie i witaminki spokojnie możesz przyjmować....Jeżeli się bardzo niepokoisz to skonsultuj z gin. to sie uspokoiszCześć dziewczyny
Planowałam pojawić się na mszy w Warszawie, pomodlić się za nasze Kruszynki, ale niestety zachorowało mi się:-( Wczoraj gardło mnie pobolewało, a rano wstałam już z anginą i temperatura rośnie :-( Za pól godzinki wybieram się do lekarza rodzinnego. Nie wiem za bardzo co robić, czy powinnam skonsultować się z ginekologiem? Jestem w sumie 12 dzień po zabiegu, jeszcze plamię i nie wiem czy moja choroba ma z tym powiązanie. Nie wiem nawet czy mogę brać lekarstwa.... No nic, pewnie dowiem się za niedługi czas...
wow dzięki ja biore wszystkie 
Cześć dziewczyny
Planowałam pojawić się na mszy w Warszawie, pomodlić się za nasze Kruszynki, ale niestety zachorowało mi się:-( Wczoraj gardło mnie pobolewało, a rano wstałam już z anginą i temperatura rośnie :-( Za pól godzinki wybieram się do lekarza rodzinnego. Nie wiem za bardzo co robić, czy powinnam skonsultować się z ginekologiem? Jestem w sumie 12 dzień po zabiegu, jeszcze plamię i nie wiem czy moja choroba ma z tym powiązanie. Nie wiem nawet czy mogę brać lekarstwa.... No nic, pewnie dowiem się za niedługi czas...
To tak na ZAŚ hi hi hiwow dzięki ja biore wszystkie
![]()