• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć dziewczyny :)
Planowałam pojawić się na mszy w Warszawie, pomodlić się za nasze Kruszynki, ale niestety zachorowało mi się:-( Wczoraj gardło mnie pobolewało, a rano wstałam już z anginą i temperatura rośnie :-( Za pól godzinki wybieram się do lekarza rodzinnego. Nie wiem za bardzo co robić, czy powinnam skonsultować się z ginekologiem? Jestem w sumie 12 dzień po zabiegu, jeszcze plamię i nie wiem czy moja choroba ma z tym powiązanie. Nie wiem nawet czy mogę brać lekarstwa.... No nic, pewnie dowiem się za niedługi czas...

Planowałam pojawić się na mszy w Warszawie, pomodlić się za nasze Kruszynki, ale niestety zachorowało mi się:-( Wczoraj gardło mnie pobolewało, a rano wstałam już z anginą i temperatura rośnie :-( Za pól godzinki wybieram się do lekarza rodzinnego. Nie wiem za bardzo co robić, czy powinnam skonsultować się z ginekologiem? Jestem w sumie 12 dzień po zabiegu, jeszcze plamię i nie wiem czy moja choroba ma z tym powiązanie. Nie wiem nawet czy mogę brać lekarstwa.... No nic, pewnie dowiem się za niedługi czas...
Możesz brać leki oprócz no-spy, ponieważ działa rozkurczająco.....ale inne leki na przeziębienie i witaminki spokojnie możesz przyjmować....Jeżeli się bardzo niepokoisz to skonsultuj z gin. to sie uspokoisz

Witaj :-)
Skonsultuj się ze swoim rodzinnym powiedz mu co i jak mysle, że będzie wiedział co robić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry