• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Oni tak mają...

Moim Aniołkiem opiekują się jego dziadkowie - rodzice mojego D - więc jest pod najlepszą opieką z możliwych...
Ja do kościoła pójdę, ale nie na mszę...
Chcę iść tak po prostu pomyśleć, sama...
Podobnie jak w momencie, gdy Tosia odeszła...
Też byłam sama....

Ja na takie samotne myslenia chodzę bardzo często pomagają mi bardzo. Po odejściu Aniołków nie była w kościele pogniewałam się z Bogiem na jakiś czas ale potem mi przeszło....teraz lubie te moje samotne wycieczki do kościoł ksiądz jak mnie widzi głową już kiwa na powitanie

Ja na takie samotne myslenia chodzę bardzo często pomagają mi bardzo. Po odejściu Aniołków nie była w kościele pogniewałam się z Bogiem na jakiś czas ale potem mi przeszło....teraz lubie te moje samotne wycieczki do kościoł ksiądz jak mnie widzi głową już kiwa na powitanie
Ja do tej pory gniewam sie na "Najwyższego" i codziennie z nim rozmawiam i mówię....że jest dla mnie niedobry....ale wsio oczywiście z przekorą...
Ja zazwyczaj z samego rana do kościoła wejdę...jak nie ma ludzi....i zawsze spotykam kolegę Księdza ze szkolnych lat.....baaardzo mi pomaga, jako ksiądz i jako przyjaciel....

Ja do tej pory gniewam sie na "Najwyższego" i codziennie z nim rozmawiam i mówię....że jest dla mnie niedobry....ale wsio oczywiście z przekorą...
Ja zazwyczaj z samego rana do kościoła wejdę...jak nie ma ludzi....i zawsze spotykam kolegę Księdza ze szkolnych lat.....baaardzo mi pomaga, jako ksiądz i jako przyjaciel....

Dobrze mieć kogoś tak zaufanego tym bardziej księdza

Oni tak mają...

Moim Aniołkiem opiekują się jego dziadkowie - rodzice mojego D - więc jest pod najlepszą opieką z możliwych...

Ja do kościoła pójdę, ale nie na mszę...
Chcę iść tak po prostu pomyśleć, sama...
Podobnie jak w momencie, gdy Tosia odeszła...
Też byłam sama....
Kochanie,
dopiero zauważyłam wiadomośc od Ciebie, dziękuję.....
A co to za cyferki?!! Tel? - taki dziwny? Hmmmmmmmmmmm:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry