Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To prawda...........przyjaciółka na dobre i zle......tyle w zyciu przeszła, a z jej twarzy uśmiech nie schodzi nigdy!! A mi sie serce kraja......od rana się trzymałam ale chyba musze popłakać......
Ja podałam ten link.....poszukaj wyżej.... któraś z dziewczyn podała link....
A jeśli chodzi o mamusię Ewelinki...
Cudowna kobieta..

To prawda...........przyjaciółka na dobre i zle......tyle w zyciu przeszła, a z jej twarzy uśmiech nie schodzi nigdy!! A mi sie serce kraja......od rana się trzymałam ale chyba musze popłakać......
Czas rany leczy, ale blizny zostaną na zawsze.............Ja powiem Wam tak, mi lekarz powiedział, że to co przeżyłyśmy poprostu trzeba wypłakać.... Nasze kruszynki na zawsze pozostaną w naszych serduszkach, ale tak jak wspomniano tu nie jeden raz - czas leczy rany. Mamy w niebie przekochane aniołki.
Ja Ewelinko wylałam już mnóstwo łez, jest na prawdę ciężko. Kochana musimy się trzymać.