Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a wlasnie mailam pytac gdzie zaginelas![]()
Wiem, że dobrze mi to zrobi. A może Wy znacie jakieś fajne, ciekawe miejsca?Wiem, że pora może nie jest zachęcająca, ale to nie ma znaczenia, dla mnie teraz liczy się odpoczynek psychiczny ;-)A że spytam Polska czy zagrabanica ???:-)Szukam w necie jakiegoś miejsca, gdzie można wyjechać na weekend. Tak jak wspominałam wczoraj potrzebuję strasznie gdzieś wyjechać, ja i mój P.
Muszę to wszystko odreagowaćWiem, że dobrze mi to zrobi. A może Wy znacie jakieś fajne, ciekawe miejsca?Wiem, że pora może nie jest zachęcająca, ale to nie ma znaczenia, dla mnie teraz liczy się odpoczynek psychiczny ;-)
ja za kawkę też wsio uwiellllllllllllbiam 

A że spytam Polska czy zagrabanica ???:-)
Oczywiście chciałabym gdzieś zagranicę, ale finansowo nie mogę sobie pozwolić :-( Także PolskaNo to nie wiedziałaś???????????????To Ty też KAWOSZKA???ja za kawkę też wsio uwiellllllllllllbiam
![]()

Szukam w necie jakiegoś miejsca, gdzie można wyjechać na weekend. Tak jak wspominałam wczoraj potrzebuję strasznie gdzieś wyjechać, ja i mój P.
Muszę to wszystko odreagowaćWiem, że dobrze mi to zrobi. A może Wy znacie jakieś fajne, ciekawe miejsca?Wiem, że pora może nie jest zachęcająca, ale to nie ma znaczenia, dla mnie teraz liczy się odpoczynek psychiczny ;-)
Jak chcesz podam namiary 
Może do SPA jakiegoś, albo dawaj do NAS nad morze...spacery po lesie.....plaży....PolskaOczywiście chciałabym gdzieś zagranicę, ale finansowo nie mogę sobie pozwolić :-( Także Polska
![]()
Szukam w necie jakiegoś miejsca, gdzie można wyjechać na weekend. Tak jak wspominałam wczoraj potrzebuję strasznie gdzieś wyjechać, ja i mój P.
No to nie wiedziałaś???????????????
Toć Ci pisałam kiedyś, że dzień b/z kawy to dzień marnie wygladający ha ha ha
ja sklerotyk jestem 

ale kochana teraz to nie zapomnę na pewno