Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ANETKO, chodzi o to, że nie jestem w stanie nawet na niego spojrzeć, nie mogę się przełamać....wszystko jest takie świeże, nadal słyszę te "krzyki" ....A proponować mu wspólny wyjazd? To po co w ogóle wyjeżdżać...."z deszczu pod rynnę"......potrzebowałam tylko chwilki samotności....
Nie wiem, co się ze mną dzieje....to nie jestem "JA" .....
Nie wiem, co się ze mną dzieje....to nie jestem "JA" .....
....pierwszy raz na siebie krzyczeliśmy....zawsze wydawało mi się, że mamy na tyle kultury i klasy, żeby właśnie tak sie kłócić, sprzeczać, ale nie TAK! ....Jak widać, źle mi się wydawało....Tym bardziej jestem w szoku, bo to nasza 1 mega awantura od 10 lat ....Kochana... to nie patrz... przemysl, wyluzuj... spróbuje się uspokoic... bo rzeczywiscie bez sensu byłby robic cos na siłę... bo zapene skończyłoby się to kolejną awanturą...
ale pamiętaj że On Cie kocha i na pewno martwi sie o Ciebie...
Ja doskonale Cie rozumie... mnie tez czasami potrzebna jest taka chwila tylko dla siebie...
Nie wiem co Ci doradzic... przeczekaj... bo co innego teraz możesz zrobic... może On pierwszy przyjdzie, będzie chciał to wszystko wyjaśnic , porozmawiac... tylko nie krzyczcie już na siebie... przecież się kochacie...!!!! :-)
Szczerze Ci powiem że mnie tez by chyba zabolało gdyby M przyszedł i oznajmił że wyjeżdża... postaw się w jego sytuacji... ja go absolutnie nie bronie... chcę tylko abyś się uspokoiła... i aby wszystko wróciło do normy...
Nie wiem tylko, czy potrafię odnaleźć TĄ STARĄ całkiem fajną EWELINĘ ....I może właśnie dlatego powinnaś wyjechać...
sama...
by znowu odnaleźć siebie...
Nie wiem tylko, czy potrafię odnaleźć TĄ STARĄ całkiem fajną EWELINĘ ....
Nawet nie wiesz, jaki mam mętlik w głowie.....wszystko mi się skumulowało....na dodatek mama od rana wydzwania....zaraz będzie pewnie do P dzwonić, bo ja nie odbieram.....jakbym chciała to wszystko w pisssssssttuuu rzucić....