reklama

Odskocznia;))))

reklama
ja juz po wizycie:-) maluch ma ponad 7mm i bije mu serduszko:-D lekarz powiedział ze tym razem nam sie udało:tak: w srode ide na kolejną wizytę aby dał mi skierowanie na badania na nfz, niestesty znowu troszke plamię ale lekarz powiedział abym sie tym nie martwiła bo wszystko jest dobrze:tak:
a i dopadły mnie mdłości:eek:
miłego wieczoru i kolorowych snów dziewczęta:-)

ja juz po wizycie:-) maluch ma ponad 7mm i bije mu serduszko:-d lekarz powiedział ze tym razem nam sie udało:tak: W srode ide na kolejną wizytę aby dał mi skierowanie na badania na nfz, niestesty znowu troszke plamię ale lekarz powiedział abym sie tym nie martwiła bo wszystko jest dobrze:tak:
A i dopadły mnie mdłości:eek:
Miłego wieczoru i kolorowych snów dziewczęta:-)
madziu strasznie się cieszę :-):-):-) i witam was kochane ja wczoraj znowu wylądowałam w kibelku ale dzisiaj czuje się troszkę lepiej mimo tego że pogoda taka senna. I dalej mam upławy ale troszke mniejsze jutro idę na kolejny zastrzyk. Buziaczki kochane

ja juz po wizycie:-) maluch ma ponad 7mm i bije mu serduszko:-D lekarz powiedział ze tym razem nam sie udało:tak: w srode ide na kolejną wizytę aby dał mi skierowanie na badania na nfz, niestesty znowu troszke plamię ale lekarz powiedział abym sie tym nie martwiła bo wszystko jest dobrze:tak:
a i dopadły mnie mdłości:eek:
miłego wieczoru i kolorowych snów dziewczęta:-)

SUPER ciesze sie ogromnie :* sciskam (bardzo dlikatnie ;) )

reklama
witajcie dziewczynki :-)

Madziu strasznie się cieszę !!! gratulacje Kochana !!! :-D:-D:-D

Ewelinka
... pojechałaś ?

Danusia, Rudzia, Wiola mam nadzieje że na kawce się dzisiaj spotkamy :-)

Całą resztę dziewczynek pozdrawiam gorąco !!!

Nie mam na razie siły nadrobic zaległości... rozłożyło mnie i czuję się po prostu koszmarnie... tyle czasu udało mi się odpierac chrubska ale nie tym razem :wściekła/y::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry