reklama

Odskocznia;))))

madziu strasznie się cieszę :-):-):-) i witam was kochane ja wczoraj znowu wylądowałam w kibelku ale dzisiaj czuje się troszkę lepiej mimo tego że pogoda taka senna. I dalej mam upławy ale troszke mniejsze jutro idę na kolejny zastrzyk. Buziaczki kochane

SUPER ciesze sie ogromnie :* sciskam (bardzo dlikatnie ;) )

witajcie dziewczynki :-)

Madziu strasznie się cieszę !!! gratulacje Kochana !!! :-D:-D:-D

Ewelinka... pojechałaś ?

Danusia, Rudzia, Wiola mam nadzieje że na kawce się dzisiaj spotkamy :-)

Całą resztę dziewczynek pozdrawiam gorąco !!!

Nie mam na razie siły nadrobic zaległości... rozłożyło mnie i czuję się po prostu koszmarnie... tyle czasu udało mi się odpierac chrubska ale nie tym razem :wściekła/y::-(
Dziękuję wam kochane, przepraszam że ostatnio nie jestem na bb ale mam mdłości, wczorajszy wieczór spedziłam z głową w sedesie:eek:

czesc dziewczyny
Magda strasznie sie ciesze ,bierz leki a wszystko bedzie dobrze
Aneta zabek czosnku z miodem i do wyrka:-)ma Cie kto grzac nie ?dwa sierściuchy hihi
Danulka jak tam kochana?
Rudzia pokaz brzuszek to juz 5miesiac sie zaczał?
wszystkie nie wymienione dziewczyny mocno pozdrawiam

a u mnie nic ciekawego,miałam zaplanowana @ na 1.11 a na 13.11 histeroskopie ale @nie widac,w ciazy nie jestem wiec cos sie pokreciło chyba:-(

srednio.Po tym jak pokłóciłam sie z moim dyrem, wywalili go :-)zbieg okolicznosci
teraz jest nowy i nie wiadomo co bedzie
Witaj Iza:-) ja też musiałam przesłożyć histerioskopię bo @ się zbuntowała, moze to stres:tak:
kochana niezłe masz układy jak dyrektora zwolnili;-) mam nadzieję że z nowym współpraca lepiej się ułoży:tak:
pozdrawiam was serdecznie:-)

reklama
jestemm <ZIEW> :)) dopiero wstalam :D

Anecia pod kolderke witaminki odpoczywaj i sie kuruj ;)

Iza u mnie wszytsko wporzadku martwilam sie o Ciebie.... napisz mi czy dostalas cos ode mnie....

Violciu mam nadzieje ze sie dobrze czujesz po sadyscie dentyscie :))

Madziu dobrze Cie rozumiem niedawno sama to przechodzilam ale naszczescie mam juz to za soba... polecam herbatke imbirowa albo ciasteczka dobre na mdlosci nie bardzo w smaku - jak dla mnie ale mi pomagalo... :))

witaj Kochana..... no ja tez ide sobie zrobic herbatke ale z cytrynka... u mnie dzis taka pogoda ze teraz wyglada jakby byla 6 rano .....:wściekła/y::wściekła/y: a ja sie dzis cos kiepsko czuje.... chyba zaczynam sie denerwowac piatek coraz blizej.... ciagle mi krew z nosa leci, brzuch mnie boli, niedobrze mi.... ojjjjj typowe obiawy przed lotem.....

lece po młodego, bo dzwonili z przedszkola, ze strasznie kaszle...
bede potem...
a co do dentysty
to zrobił mi dwa ząbki
i skasował na 130 zł!!!
A miało być na NFZ!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

o prawda inaczej byc nie moze... ale ja przed kazdym lotem tak sie czuje boje sie strasznie poza tym bedzie to moj pierwszy lot jak poleca sama :) lubie latac bo mi sie to podoba ale glupia i tak przed kazdym lotem mam takiego stresa ze hey :))))

lece po młodego, bo dzwonili z przedszkola, ze strasznie kaszle...
bede potem...
a co do dentysty
to zrobił mi dwa ząbki
i skasował na 130 zł!!!
A miało być na NFZ!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj.. biedny Kacperek :sorry2:
no ta jak 130 zł??? nie kumam :confused:

o prawda inaczej byc nie moze... ale ja przed kazdym lotem tak sie czuje boje sie strasznie poza tym bedzie to moj pierwszy lot jak poleca sama :) lubie latac bo mi sie to podoba ale glupia i tak przed kazdym lotem mam takiego stresa ze hey :))))

hehe... ja jeszcze nie leciałam... tzn tylko helikopterem... ale samolotem bym sie chyba bała :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry