Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
madziu strasznie się cieszę :-):-):-) i witam was kochane ja wczoraj znowu wylądowałam w kibelku ale dzisiaj czuje się troszkę lepiej mimo tego że pogoda taka senna. I dalej mam upławy ale troszke mniejsze jutro idę na kolejny zastrzyk. Buziaczki kochane
SUPER ciesze sie ogromnie :* sciskam (bardzo dlikatnie)
Dziękuję wam kochane, przepraszam że ostatnio nie jestem na bb ale mam mdłości, wczorajszy wieczór spedziłam z głową w sedesiewitajcie dziewczynki :-)
Madziu strasznie się cieszę !!! gratulacje Kochana !!!
Ewelinka... pojechałaś ?
Danusia, Rudzia, Wiola mam nadzieje że na kawce się dzisiaj spotkamy :-)
Całą resztę dziewczynek pozdrawiam gorąco !!!
Nie mam na razie siły nadrobic zaległości... rozłożyło mnie i czuję się po prostu koszmarnie... tyle czasu udało mi się odpierac chrubska ale nie tym razem:-(

czesc dziewczyny
Magda strasznie sie ciesze ,bierz leki a wszystko bedzie dobrze
Aneta zabek czosnku z miodem i do wyrka:-)ma Cie kto grzac nie ?dwa sierściuchy hihi
Danulka jak tam kochana?
Rudzia pokaz brzuszek to juz 5miesiac sie zaczał?
wszystkie nie wymienione dziewczyny mocno pozdrawiam
a u mnie nic ciekawego,miałam zaplanowana @ na 1.11 a na 13.11 histeroskopie ale @nie widac,w ciazy nie jestem wiec cos sie pokreciło chyba:-(
Witaj Iza:-) ja też musiałam przesłożyć histerioskopię bo @ się zbuntowała, moze to stressrednio.Po tym jak pokłóciłam sie z moim dyrem, wywalili go :-)zbieg okolicznosci
teraz jest nowy i nie wiadomo co bedzie

kochana niezłe masz układy jak dyrektora zwolnili;-) mam nadzieję że z nowym współpraca lepiej się ułoży

pozdrawiam was serdecznie:-)

:-(