reklama

Odskocznia;))))

Siem nie stresuj przelecisz ani nie będziesz wiedzieć kiedy ;-)
A czemu mieliby nie wymienić?

bo tu obok mam bank ale malutki i zadko maja kase na wymiane.... tym bardziej jak jest wieksza suma.... my tu mamy szkockie funty a ich do pl nie moge zabrac bo malo ktory kantor wymienia na zl i sa o wiele tansze niz brytyjskie....tlatego szkociaki musze zamienic na brytyjskie a na zlotowki to sobie zamienie w pl :)

reklama
bo tu obok mam bank ale malutki i zadko maja kase na wymiane.... tym bardziej jak jest wieksza suma.... my tu mamy szkockie funty a ich do pl nie moge zabrac bo malo ktory kantor wymienia na zl i sa o wiele tansze niz brytyjskie....tlatego szkociaki musze zamienic na brytyjskie a na zlotowki to sobie zamienie w pl :)

Rany jakie to zagmatwane strasznie :szok:

pisz pisz moze ci cos odpisze bo ja sama sie martwie :( a nie mam jej telefonu :(

Pisałam czekam czy odpisze :tak:

Anecia nigdy więcej takiego budzenia ja Cię prosze ogłuchłam chyba :-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i pytam gdzie ta kawka??????????? :szok: nie widzem :zawstydzona/y:

ależ proszem
images

Dziewczyny wiola pisała esa że ma awarie neta i chłopka w domu ale jak tylko będzie mogła do do nas zajrzy a teraz wszystkie pozdrawia :-)

dziekujemy i czekamy :-)

mam nadzieje ze Ewelina odpisze :tak:

wróciłam ze spacerku z psiakami... jest pięknie ale zimno...brrr... a ja cały czas zastanawiam sie czy tuptac jutro do lekarza czy nie :cool2:

no... wczoraj dopadło mnie chorubsko... braniłam sie dłuugo ale wygrało ze mna :szok::szok::szok::-D;-)
ech... ja chcem taki ekspres co by latte móc robic no !!! :cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D

No to kochana się nie zastanawiaj tylko pędż do tego lekarza nie ma co czekać teraz te grypska takie okropne lepiej szybko zacząć leczyć :tak:

No to jaki problem jak chcesz kupuj i rób late a ja wpadnę na degustacje ;-):-D

reklama
No to kochana się nie zastanawiaj tylko pędż do tego lekarza nie ma co czekać teraz te grypska takie okropne lepiej szybko zacząć leczyć :tak:

No to jaki problem jak chcesz kupuj i rób late a ja wpadnę na degustacje ;-):-D

tylko ze ja nie lubic chodzic do lekarza :-p:-p:-p

a co do ekspresu... drogie są... i sie wogóle na nich nie znam... i mnie nie stac na razie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pierwszym produktem który musimy kupic to patelnia... bo tą która mielismy (uwielbiałam ją :zawstydzona/y:) musiałam mamie dac... bo nie działa na naszej kuchence :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry