reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Madziula a nie mówiłam???? Tym razem będzie wszystko dobrze zobaczysz :tak:

Anecia nigdy więcej takiego budzenia ja Cię prosze ogłuchłam chyba :-D:-D

Martuś jak to gdzie ja tu jestem :-D

Wiola ojj szlabanik widzę na neta...szkoda wracaj szybko :tak:

Iza jakoś daję radę ale poczucie winy nie zmniejsza się ani trochę...jak z nowym szefem?? :blink:

Cześć dziewczyny :-)

Madziula a nie mówiłam???? Tym razem będzie wszystko dobrze zobaczysz :tak:

Anecia nigdy więcej takiego budzenia ja Cię prosze ogłuchłam chyba :-D:-D

Martuś jak to gdzie ja tu jestem :-D

Wiola ojj szlabanik widzę na neta...szkoda wracaj szybko :tak:

Iza jakoś daję radę ale poczucie winy nie zmniejsza się ani trochę...jak z nowym szefem?? :blink:

no witamy panienke witamy w naszych skromnych progach - gdzie to sie podziewalas????

Co do auta nie pytajcie bo szlak mnie trafia chyba jakieś fatum nad nim wisi :wściekła/y: dziś ma ostateczny termin jak go nie dostanę jutro jadę inne oglądać.
Wczoraj jechałam moje cc wyrejestrować i do Żor do ubezpieczalni zgłosić. Przed 9 miałam urząd w Pszczynie załatwiony ale na Żory dopiero o 12 pociąg normalnie ręce opadły 3 godziny czekania dobrze, że z powrotem bracki mnie przywiózł bo też nie ma się jak dostać z Żor koszmar :no:

Co do auta nie pytajcie bo szlak mnie trafia chyba jakieś fatum nad nim wisi :wściekła/y: dziś ma ostateczny termin jak go nie dostanę jutro jadę inne oglądać.
Wczoraj jechałam moje cc wyrejestrować i do Żor do ubezpieczalni zgłosić. Przed 9 miałam urząd w Pszczynie załatwiony ale na Żory dopiero o 12 pociąg normalnie ręce opadły 3 godziny czekania dobrze, że z powrotem bracki mnie przywiózł bo też nie ma się jak dostać z Żor koszmar :no:

oj bidulko a mysmy myslaly ze ty nowa torebke do aua kupujesz....
daj sobie z patalachem spokoj i poszukaj nowego bo ile to mozna czekac..... szkoda gadac

oj bidulko a mysmy myslaly ze ty nowa torebke do aua kupujesz....
daj sobie z patalachem spokoj i poszukaj nowego bo ile to mozna czekac..... szkoda gadac

Dałabym kochana tylko, że on poszedł mi na rękę i mogę na raty go zapłacić a nie chce brać kredytu za dużo ich mam niestety nie mam tyle gotówki, żeby od ręki inne kupić. Wczoraj go sprawdziliśmy wszystko wymienione poskładane prał tapicerkę i czekał na opony zimowe. Został tylko przegląd a to mam nadzieje dziś już załatwi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry