rudzia789
szczęściara
hej:-)
ja jestem jeszcze w piżamce bo strasznie mnie mdliidę pod prysznic może mi troche przejdzie
![]()
witaj Kochana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej:-)
ja jestem jeszcze w piżamce bo strasznie mnie mdliidę pod prysznic może mi troche przejdzie
![]()
no nareszcie
![]()

Cześć dziewczyny :-)
Madziula a nie mówiłam???? Tym razem będzie wszystko dobrze zobaczysz
Anecia nigdy więcej takiego budzenia ja Cię prosze ogłuchłam chyba
Martuś jak to gdzie ja tu jestem
Wiola ojj szlabanik widzę na neta...szkoda wracaj szybko
Iza jakoś daję radę ale poczucie winy nie zmniejsza się ani trochę...jak z nowym szefem??![]()
dziś ma ostateczny termin jak go nie dostanę jutro jadę inne oglądać.
no witamy panienke witamy w naszych skromnych progach - gdzie to sie podziewalas????

Co do auta nie pytajcie bo szlak mnie trafia chyba jakieś fatum nad nim wisidziś ma ostateczny termin jak go nie dostanę jutro jadę inne oglądać.
Wczoraj jechałam moje cc wyrejestrować i do Żor do ubezpieczalni zgłosić. Przed 9 miałam urząd w Pszczynie załatwiony ale na Żory dopiero o 12 pociąg normalnie ręce opadły 3 godziny czekania dobrze, że z powrotem bracki mnie przywiózł bo też nie ma się jak dostać z Żor koszmar![]()
oj bidulko a mysmy myslaly ze ty nowa torebke do aua kupujesz....
daj sobie z patalachem spokoj i poszukaj nowego bo ile to mozna czekac..... szkoda gadac
no nareszcie
![]()
nie widzem