reklama

Odskocznia;))))

wogole mnie to nie cieszy od wczoraj nic tylko placze po katach..... matko nie wiem moze to hormony....:-(:-(:-(
Martuś nie denerwuj się;-) głowa do góry to tylko 2 godz lotu, a po tyg wracasz do swoich chłopaków:tak::tak:

To ciekawe jak będzie jak mi przyjdzie gdzieś polecieć :szok: strach się bać już teraz :-D
Dałabyś rade za pierwszym razem nie wiesz co cię czeka:-D:-D:-D

reklama
No zapewne przeżyjesz to bardziej mały pewnie nawet nie zauważy, że mamy nie ma

ooooo zauwazy a szczegolnie w nocy..... ostatnio jak wyszlam z dziewczynami i wrocilam o 4 nad ranem to maly tak dlugo plakal tomowi.... zasnal w minute jak przyszlam..... jednak dziecko ma swoje przyzwyczajenia.....tego sie boje najbardziej w dzien to spoko ale tom jest przerazony jak on zacznie za mna plakac.....

ooooo zauwazy a szczegolnie w nocy..... ostatnio jak wyszlam z dziewczynami i wrocilam o 4 nad ranem to maly tak dlugo plakal tomowi.... zasnal w minute jak przyszlam..... jednak dziecko ma swoje przyzwyczajenia.....tego sie boje najbardziej w dzien to spoko ale tom jest przerazony jak on zacznie za mna plakac.....

No na pewno ale kochana nie będziesz wiecznie przy nim jak będziesz rodzić też tata z nim zostanie. Może tylko pierwsza noc taka będzie a potem będzie normalnie zasypiał

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry