rudzia789
szczęściara
No na pewno ale kochana nie będziesz wiecznie przy nim jak będziesz rodzić też tata z nim zostanie. Może tylko pierwsza noc taka będzie a potem będzie normalnie zasypiał
mam nadzieje ze chlopaki beda dzielne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No na pewno ale kochana nie będziesz wiecznie przy nim jak będziesz rodzić też tata z nim zostanie. Może tylko pierwsza noc taka będzie a potem będzie normalnie zasypiał
Martuś zawsze musi być ten pierwszy raz, wiem że ci smutno ale pomyśl sobie że nic złego mu się nie stanie a tatuś teraz ma duże pole do popisu i nadrobienia tego co ty masz na co dzień gdy on pracuje:-):-)poprstu mi smutno... ten pierwszy raz zawsze jest ciezki:--
-(
prawda?mnie zawsze też to pociesza:-):-):-)
z/w podłącze sobie laptopa bo pupa mnie boli od siedzenia![]()
poprstu mi smutno... ten pierwszy raz zawsze jest ciezki:--
-(
najwazniejsze to miec przy sobie jakies cukierki lub gumedobrze robia na cisnienie w uszach a pierwszy raz bywa ciezki
heheheheh

mam nadzieje ze chlopaki beda dzielne![]()

Martuś zawsze musi być ten pierwszy raz, wiem że ci smutno ale pomyśl sobie że nic złego mu się nie stanie a tatuś teraz ma duże pole do popisu i nadrobienia tego co ty masz na co dzień gdy on pracuje:-):-)
Choć przytulę smutasku
wiem kochana i w to nie watpie ze tom sobie nie poradzi... ale tesknota jest silniejsza...![]()
Jeszcze nie wyjechałaś a już tęsknisz?