V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dboże dziewczyny jak mnie dzisiaj męczyBekam jak świnka, co ta fasola ze mną robi
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dboże dziewczyny jak mnie dzisiaj męczyBekam jak świnka, co ta fasola ze mną robi
![]()
Niby tak ale nigdy juz nie będzie tak jak wcześniej:-( i zobaczymy co będzie jak urodzi sie dziecko, to będzie prawdziwy test dla nas obojgaKochana... ale Wy jestescie razem..?

wstyd iśc w gości:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
dobrze że to idzie tylko tą górną drogą

Niby tak ale nigdy juz nie będzie tak jak wcześniej:-( i zobaczymy co będzie jak urodzi sie dziecko, to będzie prawdziwy test dla nas obojga![]()
mocno trzymam kciuki za Was !boże dziewczyny jak mnie dzisiaj męczyBekam jak świnka, co ta fasola ze mną robi
![]()
wstyd iśc w gościDobrze że to idzie tylko tą górną drogą
![]()
Tobie Anetko też wszystko sie ułoży, zobaczyszrozumiem... mam jednak nadzieję że wszystko Wam sie pouklada Madziumocno trzymam kciuki za Was !
jak się kochacie to przejdziecie nawet najgorszy kryzys
:-)
wrrrrrr
Tobie Anetko też wszystko sie ułoży, zobaczyszjak się kochacie to przejdziecie nawet najgorszy kryzys
:-)
zmykam bo mój żołądek się buntujewrrrrrr
![]()

Wiecie co ja robię ostatnimi dniami?!
oglądam wszystkie odcinki BrzydUli od 1
Smotri.com - Национальный видеоархив No. 1

będzie co ma byc Kochana
trzymaj sie i odpoczywaj :-)
![]()