Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej Wiola :-)
ja za chwilę zbieram się i jadę na cmentarz do mojego dziadzia... bo on zawsze mnie wspierał...w trudnych momentach... mam nadzieje że i tym razem pomoże...
Jak samopoczucie Wiolus? Twoi mężczyźni w domku ?
hej ilonko ale dawno cie nie byłocześć
oczywiście nie nadrobię bo za długo mnie tu z wami nie było
ale pierwsze co zauważyłam, a o czym nie wiedziałam to ciążą Madzialenki
Magdalenka, cieszę się niezmiernie i gratuluję!!! No i oczywiście spokojnych 9 miesięcy ci życze kochana![]()
obiecuję, ze będę częściej zaglądać, bo później mam problemy z nadrabianie
a tak w ogóle to u mnie nic nowego poza tym, ze dostaliśmy od lekarza zielone światełko, póki co starania mamy zacząć w styczniu, bo czekam na umowę w pracy, ale cosik widzę, ze zaczynamy uważać więc różnie może być
miłej niedzieli wam życzę
musisz częściej nas odwiedzać
nie dziękuje aby nie zapeszać:-)Martuś jak ja się cieszęWitam Was kochane:*
Ja już na ostatnich nogach tzn 36 tydz i lada chwila moge zaczac rodzic bo juz rozwarcie mam na 2 palcepoki co leze i wsllu****e sie w swój organizm
Maluszek ma się dobrzejest drobny bo z usg wychodzi 2250kg ale poza tym wszystko oki
ja sama niewiele przytylam wiec synus zadbal o mamy figure w ciąży
![]()
Ściskam i przesyłam buziaki:***

ostatnio jeszcze wspominałam jak w anglii dostawałam smsy od Danulki co z tobą a ty już jesteś na finiszu
pamietaj aby dać nam znać po porodzie i konecznie wkleić zdjęcie synusia
a obstawiałyśmy dziewczynkę
ściskam cię gorąco:-):-):-)Witam sówka:-) klapsy na pupe że tak dawno się nie odzywałaśMarti kochana to super, że wszystko w porządeczku i rzeczywiście niebawem możesz już mieć swoje Maleństwo przy sobie:-) ale superja już się nie mogę doczekać, a jeszcze (albo tylko) 15 tygodni przed Nami
Witajcie kochane:-)
Chciałam się z Wami przywitać, bo dawno się nie odzywałam
U nas wszystko w porządeczkuBartuś kopie jak szalony i się już mega rozpycha, więc czasem jak mi przywali to masakra
We wtorek mamy następną wizytę, a wyniki badań jakie zrobiłam przed wizytą są chyba dobre, więc się cieszę:-)
Buziaczki dla Wszystkich Dziewczyn i odezwę się na 100% po wizycie![]()

koniecznie daj znać po wizycie, pozdrawiam cie gorąco
:-)jestem KOCHANE moje i bardzo was przepraszam ze sie dopiero odzywam ale komorka mi padla nie mam tu wogole zasiegu bo sie okazalo ze nie mam romingudlatego Danusiu Twoje sms nie dochodza
nie mialam dostepu do neta wogole i nie mialam jak napisacoj szkoda gadac mowie wam dzis juz jestem w domku wiec wracam do zywych mam kontakt ze swiatem
![]()
co do badan no to siedziala w szpitalu do 1 w nocy zrobili mi porzadne badania i co... i mam okroppnego grzyba lekarz nie chcial wierzyc ze do takiego stanu mnie doprowadzili... zrobil mi tez USG i na 98% w brzuszku siedzi FRANEKdostalam lekarstwa i dzis jestem po pierwszej nocy i juz musze wam poiwedziec ze jest o niebo lepiej.... mam masc i globulki tak wiec jestem na dobrej drodze jednak lekarz mi poiwedzial ze jakbym przyleciala dwa trzy tygodnie poniej to mogloby byc niebezpieczne dla dziecka... wyniki moczu tez mam nieciekawe wiec jutro ide robic posiew moczu zobaczymy co wyjdzie...
bardzo was przepraszam jeszcze raz ale niestety zlosliwosc rzeczy martwych wziely gore nade mna... telefon rozladowany i nie mialam jak sobie spisac numeru Danusiu.... WYBACZCIE
dobrze że nic nie zagraża bobaskowi i trzymam kciuki aqby posiew wyszedł pozytywnie, trzymaj sie kochana:-) i odpoczywaj
Anetka a ty co taka smutna? co się dzieje?hej
ja na sekundke
Rudzia no wreszcie... bo się normalnie martwilyśmy
Marti jak to zleciało... Trzymaj się Kochana :-):-):-)
Sówka, Ilonka miło że nareszcie do nas zaglądnęłaś :-)
Danula, Madzia, Wiola, Iza, Ewelinka, Majsi, karola pozdrawiam goraco :-)
zmykam![]()
Hej Danulko:-) ja miałam intenstywny weekend, w sobotę byłam w iławie a wczoraj na bierzmowaniu u kuzynki, ale sobie pojadłamKochana ona właśnie jest w Polsce na leczenie do nas przyleciała i w mig ją wyleczą :-);-)
Madziula a jak Ty tam?? Żyjesz kochana??
Zmykam do łóżeczka o wiele spokojniejsza
Pa kochane dobranoc
dzisiaj umieram
mam zgage giganta
Samopoczucie moje jako tako...
Mężczyźni powrócili do swoich zajęć:
Kacper do przedszkola
D do pracy...
No i właśnie tą pracą się martwię...

Mam cieżki okres w życiu Kochana...Anetka a ty co taka smutna? co się dzieje?
no to dobrze że synus zdrowy
co sie dzieje z parcą..? az tak źle ? :-(
Mam cieżki okres w życiu Kochana...