reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć dziewczyny w tym problem, że nie wiem co z Martą nie napisała wczoraj nic po przylocie, dwa sms były jeszcze z lotniska i na tym koniec. Pisałam do niej wczoraj ale sms do dzisiaj nie doszedł ma wyłączony telefon...nic nie wiem i martwi mnie to strasznie bo obiecywała, że na pewno się odezwie :-(

No niech mnie!
Dziewczyny, czy wy chcecie żebym przedwcześnie osiwiała?!!!
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najpierw martwiłam się o Ewelinę,
no i jeszcze cały czas się martwię,

bo się cholernica nie odzywa do nas tutaj wcale...
No a teraz jeszcze Marta...
Jak tylko się pokaże i jedna i druga
to jak nawinę na kolano
jak zleje po pupie
i nie będę patrzyła
czy ciężarna czy nie...
obie dostaną równo!!!
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cześć
oczywiście nie nadrobię bo za długo mnie tu z wami nie było :(
ale pierwsze co zauważyłam, a o czym nie wiedziałam to ciążą Madzialenki :)
Magdalenka, cieszę się niezmiernie i gratuluję!!! No i oczywiście spokojnych 9 miesięcy ci życze kochana :)

obiecuję, ze będę częściej zaglądać, bo później mam problemy z nadrabianie

a tak w ogóle to u mnie nic nowego poza tym, ze dostaliśmy od lekarza zielone światełko, póki co starania mamy zacząć w styczniu, bo czekam na umowę w pracy, ale cosik widzę, ze zaczynamy uważać więc różnie może być :)
miłej niedzieli wam życzę

cześć
oczywiście nie nadrobię bo za długo mnie tu z wami nie było :(
ale pierwsze co zauważyłam, a o czym nie wiedziałam to ciążą Madzialenki :)
Magdalenka, cieszę się niezmiernie i gratuluję!!! No i oczywiście spokojnych 9 miesięcy ci życze kochana :)

obiecuję, ze będę częściej zaglądać, bo później mam problemy z nadrabianie

a tak w ogóle to u mnie nic nowego poza tym, ze dostaliśmy od lekarza zielone światełko, póki co starania mamy zacząć w styczniu, bo czekam na umowę w pracy, ale cosik widzę, ze zaczynamy uważać więc różnie może być :)
miłej niedzieli wam życzę

Witaj jak miło, że zajrzałaś do nas :-)
To widzę,że 2010 rok będzie starczkowy, bo my jak tylko wyniki będą dobre też zaczynamy starania :-)
Nawzajem miłej niedzieli :-)

Dziewczyny Marta nadal ma wyłączony telefon sms nie dochodzą, nie wiem co jest grane nie mam innej możliwości kontaktu :-( jak się pokaże to usłyszy ode mnie i to porządnie :no:

Miłej niedzieli kochane ;-)

Witam Was kochane:*
Ja już na ostatnich nogach tzn 36 tydz i lada chwila moge zaczac rodzic bo juz rozwarcie mam na 2 palce:szok: poki co leze i wsllu****e sie w swój organizm:tak:
Maluszek ma się dobrze:tak: jest drobny bo z usg wychodzi 2250kg ale poza tym wszystko oki:tak: ja sama niewiele przytylam wiec synus zadbal o mamy figure w ciąży:-D

Ściskam i przesyłam buziaki:***

reklama
Witam Was kochane:*
Ja już na ostatnich nogach tzn 36 tydz i lada chwila moge zaczac rodzic bo juz rozwarcie mam na 2 palce:szok: poki co leze i wsllu****e sie w swój organizm:tak:
Maluszek ma się dobrze:tak: jest drobny bo z usg wychodzi 2250kg ale poza tym wszystko oki:tak: ja sama niewiele przytylam wiecie synus zadbal o mamy figure w ciąży:-D

Ściskam i przesyłam buziaki:***

Kochana to już nie długo :-):-):-) o boże jak to zleciało, trzymam za Ciebie skarbie mocno kciuki daj znać jak tylko się coś zacznie ale fajnie :-):-)
Buziaki :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry