Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No jest się o co martwić, przyznajęna jaki kolor?
ale wy sie pchacie do tego psychiatryka:-):-):-) zaczynam się o was martwić
ale mnie dzisiaj brzuch ciągnie![]()

tylko nie wiem, czy na "TAKĄ" głupotę lek jest.....całe życie z wariatami....;-)

Lepiej być wariatem niż ponurakiemNo jest się o co martwić, przyznajętylko nie wiem, czy na "TAKĄ" głupotę lek jest.....całe życie z wariatami....;-)
No właśnie, a jak tam brzusio? Byłaś u lekarza?:-)

wiedzą tylko moi rodzice i przyszli teściowie
To cudownie!!! Bardzo się cieszę....Lepiej być wariatem niż ponurakiem
Byłam serduszko bije:-) lekarz powiedział że nam sie udało, ale ja dmucham na zimne i jeszcze rodzince nie powiedziałamwiedzą tylko moi rodzice i przyszli teściowie
![]()
a co u ciebie? z ukochanym już lepiej?To cudownie!!! Bardzo się cieszę....
Ja też jestem zdania, że na początku ciąży nie mówi się rodzinie, znajomym.....ale po pierwszym trymestrze już można;-):-)

Się przyznaj że "edycja posta" była......poprawione sie nie liczy
jak dzieci;-)

na jaki kolor?
No jest się o co martwić, przyznajętylko nie wiem, czy na "TAKĄ" głupotę lek jest.....całe życie z wariatami....;-)
![]()

Niestety nie.....ciężkie, czarne chmury wiszą nad nami.....ale póki co jest zbyt wiele innych zmartwień, by zająć się sobą, nami.....co ma być to będzie....a co u ciebie? z ukochanym już lepiej?
Anetka nie ufarbuj sobie uszu![]()
Anetka nie ufarbuj sobie uszu![]()

Też chcę taki kolorex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ładny.......fiu fiu.......;-)ale uparciuch
taki jak zwykle ostatnio![]()
Madzia musi byc dobrze Kochana !!!!!!!
Sprawdź rzęsy.......bo coś mi mówi......ufff udalo się ominac uszy![]()