Anetka83
zbyt wiele...
Też chcę taki kolorex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ładny.......fiu fiu.......;-)
mnie siem podobac ten kolorek bardzo
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też chcę taki kolorex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ładny.......fiu fiu.......;-)
:-)Sprawdź rzęsy.......bo coś mi mówi......![]()

zaraz sprawdzę jak tylko wstane bo terz mi się pupska ruszac nie chce 

No to się zdziwi.......
o tym nie pomyślałamzaraz sprawdzę jak tylko wstane bo terz mi się pupska ruszac nie chce
![]()

No to się zdziwi.......![]()

Ja miałam obiad ugotować i zgadnij co???? Nie chce mi się....już dobry miesiąc obiadu na oczy nie widziałam....ech.....wykończę się....może nie bedzie tak źle ;-);-);-)
ale mam lenia...masakra....![]()
mialam se autko dzisiaj wyczyscic... ale zgadnijcie co ???!!! oczywiscie mi sie nie chce![]()

Ja miałam obiad ugotować i zgadnij co???? Nie chce mi się....już dobry miesiąc obiadu na oczy nie widziałam....ech.....wykończę się....![]()

Aj...kochana....po prostu jak widzę jedzenie to mi "rośnie".....nie mogę się zmusić choć wiem, że muszę jeść, tym bardziej, że anemię mam....nie chce mi się...nie mam czasu....nie potrafię się zmusić....ale dzisiaj rogaliki upiekę....może się skuszę....;-)dziecko drogie musisz coś jesc !!!!!!
zapraszam do siebie... na socyste skrzydełka z frytkami![]()
huuura uszy uratowaneufff udalo się ominac uszy![]()

Ja miałam obiad ugotować i zgadnij co???? Nie chce mi się....już dobry miesiąc obiadu na oczy nie widziałam....ech.....wykończę się....![]()
oj będzie bicie na gołą pupeAj...kochana....po prostu jak widzę jedzenie to mi "rośnie".....nie mogę się zmusić choć wiem, że muszę jeść, tym bardziej, że anemię mam....nie chce mi się...nie mam czasu....nie potrafię się zmusić....ale dzisiaj rogaliki upiekę....może się skuszę....;-)
musisz coś jeść chociaż małe porcje!!!!