reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć laseczki :-)

W końcu dotarłam do domku echh wszędzie dobrze nawet u mamy ale w domu najlepiej ;-)

Ewelinko kochana moja sis :* wypije zimną tą kawkę z Tobą zawsze i wszędzie ;-)

Madziulka jak samopoczucie kochana?

Anecia buraki znowu rozrabiają??:-D:-D:-D A Ty znowu farbujesz włosy?? :szok:

Wiola mały przystojniacha ;-) Pracujesz nadal???

Monia hmmm wiesz ja mam router ale u mnie ustawiał go facet z netu na jakieś tam hasła czy coś i teraz odbieramy bez kabli ale też na hasła ale tylko jak się podłączamy pierwszy raz więc może kogoś od netu ściągnij do konfiguracji??
no wreszcie:-p juz się doczekać nie mogłam:tak: czuję się dobrze mdłości przeszły oby na długo, co u ciebie?

no wreszcie:-p juz się doczekać nie mogłam:tak: czuję się dobrze mdłości przeszły oby na długo, co u ciebie?

Cześć moja ciężaróweczko :-) na zgagę spytaj lekarza o famogast to dobre tabletki ale nie wiem jak jest w ciąży czy można brać :tak: a na mdłości...no cóż kochana to uroki ciąży miną nie długo ;-)
A u mnie?? Trochę gonitwy po niedzieli w niedzielę pewnie jakieś niespodzianki jak znam mojego męża a za tydzień 60-tka mojej mamy i imprezka będzie :-)

Cześć moja ciężaróweczko :-) na zgagę spytaj lekarza o famogast to dobre tabletki ale nie wiem jak jest w ciąży czy można brać :tak: a na mdłości...no cóż kochana to uroki ciąży miną nie długo ;-)
A u mnie?? Trochę gonitwy po niedzieli w niedzielę pewnie jakieś niespodzianki jak znam mojego męża a za tydzień 60-tka mojej mamy i imprezka będzie :-)
ale masz fdajnie, ja lubię niespodzianki:-)
leżę danusiu i bb mi sie troszke wiesza:sorry:
Do jutra dziewczynki papa
do jutra papatki:-)

Witajcie dziewczyny :-) no rzadko jesteście ale pamiętamy, pamiętamy ;-)
Witam
poproszę o usprawiedliwienie nieobecności - zaliczyłam szpital, a po wyjściu nie mogłam siedzieć przy kompie- teraz już wszystko wraca do normy, więc zawitałam.Niestety nie mam siły nadrobić zaległości - sporoooo tego :confused2:.Zauważyłam jednak suwaczki :cool2::tak: no naprawdę...wystarczy,że człowiek na miesiąc się w szpitalu położy a tu taaakie zmiany!!:szok::szok: Jeszcze raz gratuluję!

reklama
ja tylko szybciutko mówię dzien dobry i spadam. Jadę z przyjaciółką na cmentarz a później do jej teściowej (z którą znamy się tyle że hoho i z którą bardzo sie lubimy:-)) na kawkę i przy okazji odebrac jej synusia... mam nadzieje że poradzimy sobie z zamontowaniem krzesełka :szok::szok::szok::-D:-D:-D bo ja to raz w zyciu robiłam a i tak mi nie wyszło :-D:-D:-D trza odreagowac :tak:

Miłego dnia dziewczyny i pewnie się jeszcze później odezwę :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry