Danula
czekam ciągle czekam.....
Kochana moja!
Jesteś nareszcie!!!!
No jestem jestem mam trochę gonienia teraz bo i nasza rocznica i mamy 60 lat więc muszę trochę pomóc mamie :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana moja!
Jesteś nareszcie!!!!
no wreszcieCześć laseczki :-)
W końcu dotarłam do domku echh wszędzie dobrze nawet u mamy ale w domu najlepiej ;-)
Ewelinko kochana moja sis :* wypije zimną tą kawkę z Tobą zawsze i wszędzie ;-)
Madziulka jak samopoczucie kochana?
Anecia buraki znowu rozrabiają??A Ty znowu farbujesz włosy??
Wiola mały przystojniacha ;-) Pracujesz nadal???
Monia hmmm wiesz ja mam router ale u mnie ustawiał go facet z netu na jakieś tam hasła czy coś i teraz odbieramy bez kabli ale też na hasła ale tylko jak się podłączamy pierwszy raz więc może kogoś od netu ściągnij do konfiguracji??
juz się doczekać nie mogłam
czuję się dobrze mdłości przeszły oby na długo, co u ciebie?no wreszciejuz się doczekać nie mogłam
czuję się dobrze mdłości przeszły oby na długo, co u ciebie?
a na mdłości...no cóż kochana to uroki ciąży miną nie długo ;-)ale masz fdajnie, ja lubię niespodzianki:-)Cześć moja ciężaróweczko :-) na zgagę spytaj lekarza o famogast to dobre tabletki ale nie wiem jak jest w ciąży czy można braća na mdłości...no cóż kochana to uroki ciąży miną nie długo ;-)
A u mnie?? Trochę gonitwy po niedzieli w niedzielę pewnie jakieś niespodzianki jak znam mojego męża a za tydzień 60-tka mojej mamy i imprezka będzie :-)

do jutra papatki:-)Do jutra dziewczynki papa
ale masz fdajnie, ja lubię niespodzianki:-)
leżę danusiu i bb mi sie troszke wiesza
do jutra papatki:-)
) i uciekam na film :-)WitamWitajcie dziewczyny :-) no rzadko jesteście ale pamiętamy, pamiętamy ;-)
.Zauważyłam jednak suwaczki 
no naprawdę...wystarczy,że człowiek na miesiąc się w szpitalu położy a tu taaakie zmiany!!
Jeszcze raz gratuluję!

bo ja to raz w zyciu robiłam a i tak mi nie wyszło 

trza odreagowac