reklama

Odskocznia;))))

Cześć Kochane :)
Ja jestem od rana z siebie dumna, że ohoho samej udało mi się wszystko popodłączać i skonfigurować i nawet działa :-D jak bym nie miała Małej Diablicy w brzucholu to bym sobie normalnie sama flaszke postawiła :-D Ale się objadłam :szok:
Jak poranek mija ?

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Witam
poproszę o usprawiedliwienie nieobecności - zaliczyłam szpital, a po wyjściu nie mogłam siedzieć przy kompie- teraz już wszystko wraca do normy, więc zawitałam.Niestety nie mam siły nadrobić zaległości - sporoooo tego :confused2:.Zauważyłam jednak suwaczki :cool2::tak: no naprawdę...wystarczy,że człowiek na miesiąc się w szpitalu położy a tu taaakie zmiany!!:szok::szok: Jeszcze raz gratuluję!

No dobra jesteś usprawiedliwiona ale sama widzisz nie ma Cię trochę i jak się narobiło ;-)

ja tylko szybciutko mówię dzien dobry i spadam. Jadę z przyjaciółką na cmentarz a później do jej teściowej (z którą znamy się tyle że hoho i z którą bardzo sie lubimy:-)) na kawkę i przy okazji odebrac jej synusia... mam nadzieje że poradzimy sobie z zamontowaniem krzesełka :szok::szok::szok::-D:-D:-D bo ja to raz w zyciu robiłam a i tak mi nie wyszło :-D:-D:-D trza odreagowac :tak:
Miłego dnia dziewczyny i pewnie się jeszcze później odezwę :-D:-D:-D

Matko czytając co napisałaś normalnie dostałam zadyszki :-D:-D:-D:-D
Uważajcie na siebie :tak:

Cześć Kochane :)
Ja jestem od rana z siebie dumna, że ohoho samej udało mi się wszystko popodłączać i skonfigurować i nawet działa :-D jak bym nie miała Małej Diablicy w brzucholu to bym sobie normalnie sama flaszke postawiła :-D Ale się objadłam :szok:
Jak poranek mija ?

No kochana normalnie mówię Ci Miszczu ;-):-)

Ewelinka, Wiola?? no gdzie Wy z kim mam tą kawkę wypić????

Załączniki

• kawaa.jpg
    kawaa.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 21
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry