reklama

Odskocznia;))))

reklama
No oby................
A co tam u Ciebie kochana??? Jak zdrówko? Porobiliście już badanka gen??? Bo juz się pogubiłam.....:zawstydzona/y:

A u mnie bo weekendzie fajnie ;-)
Tak robiliśmy w pażdzierniku teraz czekamy na wyniki będą koniec listopada początek grudnia, miałam iść teraz do ginka na wymaz jeszcze ale @ się przyplątała wcześniej więc czekam jak minie...

Czytałam, że znowu Ci się spóżnia @? Może to od jakiś leków co bierzesz?? Czasami powodują takie fachania zmianę nastrojów itp

A u mnie bo weekendzie fajnie ;-)
Tak robiliśmy w pażdzierniku teraz czekamy na wyniki będą koniec listopada początek grudnia, miałam iść teraz do ginka na wymaz jeszcze ale @ się przyplątała wcześniej więc czekam jak minie...

Czytałam, że znowu Ci się spóżnia @? Może to od jakiś leków co bierzesz?? Czasami powodują takie fachania zmianę nastrojów itp
Dzisiaj powinna dostać @....ale mam jakieś dziwaczne objawy.....(pisałam wczesniej)...
Biorę tylko leki na anemię...i one raczej nie maja wpływu na to.....więc...o co kaman - nie wiem....
To oby wyniki były dobre....my na razie daliśmy sobie spokój z genetyką....gim.mówi że na razie nie ma takiej potrzeby...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry