reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kochana jak nawet rozkurczowa nospa nie zaszkodzi wiem bo brałam w czasie ciąży więc możesz, ale to jak wolisz

Ano ceni mam tylko nadzieje, że to na dłuższy czas nie na pierwsze lata :tak:
Kochana, jak jest od początku taki to i zostanie.....no pod warunkiem, że będziecie to pielęgnować...(wiem co mówię)
Kochana wolę nic nie brać.....jakos wytrzymam....

Ale jak Ci nie minie leć do lekarza różnie może być lepiej nie lekceważyć....a jak tam u Was? Lepiej?
Lepiej......jednak nieszczęścia łączą ludzi......ci powiem....to co nas spotkało na nowo nas do siebie zbliżyło....szkoda, że w takich okolicznościach....ale zawsze.....
Powoli wszystko wraca do normy....stabilizuje się...najważniejsze, że rozmawiamy ze sobą, bo milczenie było nie do zniesienia....jest dobrze...

Lepiej......jednak nieszczęścia łączą ludzi......ci powiem....to co nas spotkało na nowo nas do siebie zbliżyło....szkoda, że w takich okolicznościach....ale zawsze.....
Powoli wszystko wraca do normy....stabilizuje się...najważniejsze, że rozmawiamy ze sobą, bo milczenie było nie do zniesienia....jest dobrze...

Ja cały czas powtarzam, że milczenie to zabójstwo dla związku trzeba rozmawiać wtedy można sobie wszystko wyjaśnić nawet jeżeli nie jest to łatwe, myśle, że dzięki temu będziecie bliżej siebie niz kiedyś

Ja cały czas powtarzam, że milczenie to zabójstwo dla związku trzeba rozmawiać wtedy można sobie wszystko wyjaśnić nawet jeżeli nie jest to łatwe, myśle, że dzięki temu będziecie bliżej siebie niz kiedyś
Mam nadzieję.........jakos mi lepiej na duszy od razu.....jednak nie wyobrażam sobie życia bez mojego P.....miłości mojego życia......ech....poetka się znalazła...:-D:-D:-D:-D

Mam nadzieję.........jakos mi lepiej na duszy od razu.....jednak nie wyobrażam sobie życia bez mojego P.....miłości mojego życia......ech....poetka się znalazła...:-D:-D:-D:-D

Tak to jest nacodzień zapominamy o ważnych spawach dla związku jak coś się zaczyna dziać wtedy wraca to ze zdwojoną energią ale dzięki temu wiemy co jest ważne, każdy związek ma za sobą jakieś zawirowania ale dzięki temu wieź jest o wiele silniejsza między małżonkami

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry