Danula
czekam ciągle czekam.....
bijcie
kopcie
zasluzylam zniose wszystko![]()
Czy Ty wiesz co ja myślałam sobie jak się po locie nie odezwałaś?? Rany jaka Ty jesteś zakręcona

Dobra mów co i jak?? Co powiedzieli?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bijcie
kopcie
zasluzylam zniose wszystko![]()

raz lepiej raz gorzej, ale daje radezaczęłam jeść a to już coś i jem na słodko
![]()
pamietajcie ze ja ciezarowka i to niedomagajaca
i ze BARDZO tesnilam za wami :*:*::*:* i ze bardzo was KOCHAM :*

pamietajcie ze ja ciezarowka i to niedomagajaca
i ze BARDZO tesnilam za wami :*:*::*:* i ze bardzo was KOCHAM :*
bicie bedzie później teraz mów jak się czujesz
Czy Ty wiesz co ja myślałam sobie jak się po locie nie odezwałaś?? Rany jaka Ty jesteś zakręcona
Dobra mów co i jak?? Co powiedzieli?
będę toczącą się kuląNa słodko?? No no nieżle trochę ciała nabierzesz ;-)

na krótkich nóżkach

dojdziesz do siebiefizycznie to jest ok... dostalam lekarstwa i zaczyna sie poprawiac ale w zasadzie caly ten tydzien spedzilam u lekarza i na badanich troche jestem wykonczona.... ale na szczescie przyjechalam w pore i z malym wszytsko wporzadku rosie jak na drozdzach i oby tak dalej....
psychicznie gorzej no ale musze sama dojsc do sibeie... nie bylo mnie ponad 2 lata w PL... ciezko bylo wracaci wogole
najważniejsze że maluch zdrowy i nic mu nie zagraża:-) a co z wynikami moczu bo pisałaś ze wyszło coś nie tak.Ty mi tu nie cukruj tylko opowiadaj...
Aaaaaa
i płyta ma być wysłana dziś!
fizycznie to jest ok... dostalam lekarstwa i zaczyna sie poprawiac ale w zasadzie caly ten tydzien spedzilam u lekarza i na badanich troche jestem wykonczona.... ale na szczescie przyjechalam w pore i z malym wszytsko wporzadku rosie jak na drozdzach i oby tak dalej....
psychicznie gorzej no ale musze sama dojsc do sibeie... nie bylo mnie ponad 2 lata w PL... ciezko bylo wracaci wogole
no telefonu to ja nie mialam wogole.... w pl sie okazalo ze nie mam romingu i telefon mi padl juz na lotnisku.....nie mialam wogole kontaktu ze swiatemmowie u mnie jak zawsze same klopoty
PRZEPRASZAM
![]()