reklama

Odskocznia;))))

reklama
bicie bedzie później teraz mów jak się czujesz

fizycznie to jest ok... dostalam lekarstwa i zaczyna sie poprawiac ale w zasadzie caly ten tydzien spedzilam u lekarza i na badanich troche jestem wykonczona.... ale na szczescie przyjechalam w pore i z malym wszytsko wporzadku rosie jak na drozdzach i oby tak dalej....
psychicznie gorzej no ale musze sama dojsc do sibeie... nie bylo mnie ponad 2 lata w PL... ciezko bylo wracac :( i wogole

Czy Ty wiesz co ja myślałam sobie jak się po locie nie odezwałaś?? Rany jaka Ty jesteś zakręcona :szok:

Dobra mów co i jak?? Co powiedzieli?

no telefonu to ja nie mialam wogole.... w pl sie okazalo ze nie mam romingu i telefon mi padl juz na lotnisku.....nie mialam wogole kontaktu ze swiatem :( mowie u mnie jak zawsze same klopoty :( PRZEPRASZAM :(

Na słodko?? No no nieżle trochę ciała nabierzesz ;-)
będę toczącą się kulą:szok::-D:-D:-D na krótkich nóżkach:-D:-D

fizycznie to jest ok... dostalam lekarstwa i zaczyna sie poprawiac ale w zasadzie caly ten tydzien spedzilam u lekarza i na badanich troche jestem wykonczona.... ale na szczescie przyjechalam w pore i z malym wszytsko wporzadku rosie jak na drozdzach i oby tak dalej....
psychicznie gorzej no ale musze sama dojsc do sibeie... nie bylo mnie ponad 2 lata w PL... ciezko bylo wracac :( i wogole
dojdziesz do siebie:tak: najważniejsze że maluch zdrowy i nic mu nie zagraża:-) a co z wynikami moczu bo pisałaś ze wyszło coś nie tak.

Wierzę jak po takim czasie się spotkało rodzinę....pozbierasz się powoli

Załączniki

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    3,8 KB · Wyświetleń: 34
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry