reklama

Odskocznia;))))

reklama
A mówiłam , że opieka jest do kitu i się przyzwyczaić do tego nie można bo tam nie ma opieki!!!!! Kurcze oby wszystko było do porodu dobrze i żebyś nie musiała się martwić więcej

to juz polmetek..... mam nadzieje ze wszytsko juz do konca bedzie dobrze...
nauczyli mnie jak kontrolowac malucha w domku sama ..... mam nadzieje ze nie bedzie zadnych sytuacji awaryjnych :(

Nic nie wystraszyłyśmy mówimy to z dobrego serca i Ewelinka to wie :tak:

Ewelina mamy jeszcze kawkę rób sobie też i dawaj ciacho bo mi smaka narobiłaś :tak:

powiem wam ze wciaz siedzi mi w glowie to jak mi lekarz powiedzial ze jeszcze troche i mogloby byc za pozno.... przez to wszystko odechciewa mi sie wgole tutaj isc do poloznej i ja ogladac.... w czwartek mam tutaj kolejne USG... i zapewne usysze tylko jak wszytsko jest wporzadku i jak pieknie dzis wygladam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Powiedz o tym połoznej, niestety tam wychodzą z załozenia że jak ma być zdrowe dziecko to będzie i tyle.

......mykam cichutko......
a gdzie to sie ucieka?

wymiekam psychicznie przez to wszystko naprawde..... tyle sie nasluchalam jakie badania powinnam miec i co jaki czas.... jeszcze wykryto znow ta cholerna anemie i to sie lekarzom nie podoba.... powinnam miec co miesiac badana krew i sprawdzane wszytsko ;( dostalam zapas lekarstw ale co z tego jak nie wiem co tam sie dzieje ;(
anemie ma co 2 kobieta w ciązy ale powinno sie to kontrolować, idz do lekarza pierwszego kontaktu i powiedz ze raz w miesiącu musisz zrobic morfologię i tyle, nic złego się nie dzieje więc nie martw sie na zapas:tak: wszystko będzie dobrze:tak:

ewelinka ty mnie nie zostawiaj bo ja sie stesknilam :*
ty tez ucieklas przed mom wylotem tak nagle i w PL caly czas myslalam o tobie kiedy sie pojawisz i wsytsko wporzadku u ciebie:( :* tesknilam noooo :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry