ewelina28
Dum Spiro Spero...
Danusiu...kochanie ty moje.....my Twojego mężusia lekko poczochramy ino......krzywdy mu nie zrobimy.....Yhmmm już ja Was znam kajdanki i takie tam a potem chłop bez życia oddany...nie dam się nabrać
No ba
Noooooo![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Danusiu...kochanie ty moje.....my Twojego mężusia lekko poczochramy ino......krzywdy mu nie zrobimy.....Yhmmm już ja Was znam kajdanki i takie tam a potem chłop bez życia oddany...nie dam się nabrać
No ba
Noooooo![]()

Yhmmm już ja Was znam kajdanki i takie tam a potem chłop bez życia oddany...nie dam się nabrać![]()

Kochane goopki.....![]()
Sie ma wyobraźnie się w łózku pobajarzy......![]()

Danusiu...kochanie ty moje.....my Twojego mężusia lekko poczochramy ino......krzywdy mu nie zrobimy.....![]()

e...tam
a ja nie mówię że nie kochane![]()
chłopa nie oddam i basta !!! :-)Zaufaj nam wariatkom....Taaaaaaaaaa ja może głupia ale nie naiwna![]()

powiedz...tak szczerze....co może zrobić kobieta w kaftanie bezpieczeństwa facetowi????!!!!!!!!!!!

wybaczcie
Zaufaj nam wariatkom....powiedz...tak szczerze....co może zrobić kobieta w kaftanie bezpieczeństwa facetowi????!!!!!!!!!!!
odp. Baaaaaaaaaaaaaaaardzo dużooooo
![]()

...nas nie dogoniat....nas nie dogoniat......Nie mogę za wami zdążyćwybaczcie
![]()