• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dziewczynki, 26 listopada (czwartek, godz.15), P ma wizytę kontrolną u androloga. Będzie powtórka z rozrywki - usg jąderek oraz badanie nasienia. Więc proszę o zaciśnięcie kciuków już dziś ... :zawstydzona/y:

A ja się dopiero obudziłam:szok: spałam jak zabita, ciekawe co będę w nocy robiła, nie dosyć że mam problemy ze snem to jeszcze zdrzemki sobie ucinam:eek::szok:
Dziewczynki, 26 listopada (czwartek, godz.15), P ma wizytę kontrolną u androloga. Będzie powtórka z rozrywki - usg jąderek oraz badanie nasienia. Więc proszę o zaciśnięcie kciuków już dziś ... :zawstydzona/y:
zaciśnięte bardzo mocno :-)&&&&&&&&:-)
miłego popołudnia kobitki:-)

Witajcie kochane. Ewelinka trzymam kciuki za usg męża musi być dobrze i nie ma innej opcji:-):-).
Kochane ja dzisiaj czuje się nawet nie źle oczka mnie bardzo bolą ale da się wytrzymać mała się rusza a ja do niej czasem mówię żeby wiedziała że mamusi i tatuś ją bardzo kochają:-):-):-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry