rudzia789
szczęściara
Dziewczynki, 26 listopada (czwartek, godz.15), P ma wizytę kontrolną u androloga. Będzie powtórka z rozrywki - usg jąderek oraz badanie nasienia. Więc proszę o zaciśnięcie kciuków już dziś ...![]()
ja juz zaciskam & & :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki, 26 listopada (czwartek, godz.15), P ma wizytę kontrolną u androloga. Będzie powtórka z rozrywki - usg jąderek oraz badanie nasienia. Więc proszę o zaciśnięcie kciuków już dziś ...![]()
muszą wyjść i nie ma innej opji:-):-)dzięki karolek. I ja mam nadzieję, że wyniki i usg wyjdą lepiej jak ostatnio .... Oby...:-)
Wierzę skarbie wierzę.....tylko jak analizuję wszystkie wyniki....to uświadamiam sobie, że to walka z wiatrakami....jak na razie.......ale kiedyś musi być lepiej i będzie....tyle czekalismy to i jeszcze trochę poczekamyheheh zawsze odpisuje jak mam chwilkena szczescie wszystko dobrze sie skonczyllo
ewelinka bedzie dobrze trzeba w to wierzyc :*
cierpliwość popłacaTo smacznego życzę...co dobrego??ja juz po ploteczkach obiadek wstawilam i teraz czekamy na jedzonko
a pozniej na kolejna herbatke bo juz mnie druga meczy ze sie stesknila![]()
rudzia czy ty tez tak często chodzisz do toalety bo mnie już to męczy a jak wyjie to latam o 20minut masakra.ja juz po ploteczkach obiadek wstawilam i teraz czekamy na jedzonko
a pozniej na kolejna herbatke bo juz mnie druga meczy ze sie stesknila![]()
Wierzę skarbie wierzę.....tylko jak analizuję wszystkie wyniki....to uświadamiam sobie, że to walka z wiatrakami....jak na razie.......ale kiedyś musi być lepiej i będzie....tyle czekalismy to i jeszcze trochę poczekamycierpliwość popłaca
tak pisałam......."nigdy nie poddam się...." , wiesz, że uparciuch i twarda babka ze mnie.....;-)najgorsze to sie poddac..... najwazniejsza wiara bedzie dobrze my juz trzymamy & &![]()