• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam kochane:-)
Madzik,
jak dziś samopoczucie? Mam nadzieję, że wyśmienicie....?
Buziaki***:-)
Nie najlepiej, ale dzisiaj spałam w nocy to już coś:-) bolą mnie piersi, mam dwie bolące bomby:-D:szok: ale cieszę się nimi bo nigdy takich nie miałam:-D:-D

A tak w ogóle to tyle o WAs opowiadam P, że macie od niego pozdrowienia......:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dziękuję bardzo i cieszę się że wieczór się udał:-)

:szok: ja zawsz w tyle i zanim nadrobie to już nowe strony są hahahah Nie wiem co ze sobą zrobić. Ja chcę poniedziałeeeeeeeek już :-p a tak w ogóle to jakiegoś stracha mam przed spotkaniem z chłopem :-p
Ja też tak mam jak długo się nie widzimy z M, dziwne uczucie i nie wiem skąd się bierze:sorry: a dlaczego jeszcze nie widziałyśmy fotki twojego brzuszka? i jak się czujesz?

wy już z obiadkami powstawianymi ,a ja w lesie:zawstydzona/y:, chyba musze w końcu wyleźć ze strefy antygrypowej po ziemniaczki:-D:-D:-D.
Dziś sobie zaplanowałam ziemniaczki z sadzonym i maślanke do tego:-p
U mnie w okresie letnim to obiadek nr 1:-)

Danusiu a ty jak się dzisiaj czujesz?
Anetka Marta a wy gdzie się podziewacie?

No co......nie ma mnie...
wybieram wzór na szponki.....
I jaki wybrałaś? ja zawsze robie french:-)

Witam kochane:-)

Nie najlepiej, ale dzisiaj spałam w nocy to już coś:-) bolą mnie piersi, mam dwie bolące bomby:-D:szok: ale cieszę się nimi bo nigdy takich nie miałam:-D:-D

Dziękuję bardzo i cieszę się że wieczór się udał:-)

Ja też tak mam jak długo się nie widzimy z M, dziwne uczucie i nie wiem skąd się bierze:sorry: a dlaczego jeszcze nie widziałyśmy fotki twojego brzuszka? i jak się czujesz?

U mnie w okresie letnim to obiadek nr 1:-)

Danusiu a ty jak się dzisiaj czujesz?
Anetka Marta a wy gdzie się podziewacie?

I jaki wybrałaś? ja zawsze robie french:-)
Cześć kochana....
Jeszcze nie wybrałam motywu na szponki, jakos trudno mi dogodzić....ale zapewne w końcu cos wybiorę....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry