ewelina28
Dum Spiro Spero...
A tam zaraz smutno.....mi wcale nie jest smutno....Smutno się robi,
jak tu tak pusto...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A tam zaraz smutno.....mi wcale nie jest smutno....Smutno się robi,
jak tu tak pusto...
A tam zaraz smutno.....mi wcale nie jest smutno....
No ja wiem, że ty dziś skowronkowo....

nie tylko dziś....
nie tylko dziś....
![]()
;-)
Nie najlepiej, ale dzisiaj spałam w nocy to już coś:-) bolą mnie piersi, mam dwie bolące bombyMadzik,
jak dziś samopoczucie? Mam nadzieję, że wyśmienicie....?
Buziaki***:-)

ale cieszę się nimi bo nigdy takich nie miałam

Dziękuję bardzo i cieszę się że wieczór się udał:-)A tak w ogóle to tyle o WAs opowiadam P, że macie od niego pozdrowienia......![]()
Ja też tak mam jak długo się nie widzimy z M, dziwne uczucie i nie wiem skąd się bierzeja zawsz w tyle i zanim nadrobie to już nowe strony są hahahah Nie wiem co ze sobą zrobić. Ja chcę poniedziałeeeeeeeek już
a tak w ogóle to jakiegoś stracha mam przed spotkaniem z chłopem
![]()
a dlaczego jeszcze nie widziałyśmy fotki twojego brzuszka? i jak się czujesz?U mnie w okresie letnim to obiadek nr 1:-)wy już z obiadkami powstawianymi ,a ja w lesie, chyba musze w końcu wyleźć ze strefy antygrypowej po ziemniaczki
.
Dziś sobie zaplanowałam ziemniaczki z sadzonym i maślanke do tego![]()
I jaki wybrałaś? ja zawsze robie french:-)No co......nie ma mnie...
wybieram wzór na szponki.....
Cześć kochana....Witam kochane:-)
Nie najlepiej, ale dzisiaj spałam w nocy to już coś:-) bolą mnie piersi, mam dwie bolące bombyale cieszę się nimi bo nigdy takich nie miałam
Dziękuję bardzo i cieszę się że wieczór się udał:-)
Ja też tak mam jak długo się nie widzimy z M, dziwne uczucie i nie wiem skąd się bierzea dlaczego jeszcze nie widziałyśmy fotki twojego brzuszka? i jak się czujesz?
U mnie w okresie letnim to obiadek nr 1:-)
Danusiu a ty jak się dzisiaj czujesz?
Anetka Marta a wy gdzie się podziewacie?
I jaki wybrałaś? ja zawsze robie french:-)
ja dzisiaj muszę zrobić paznokcie, zająć się wąsikiem i wydepilować brwi bo zaczynam wyglądać jak wilkołakCześć kochana....
Jeszcze nie wybrałam motywu na szponki, jakos trudno mi dogodzić....ale zapewne w końcu cos wybiorę....

ja dzisiaj muszę zrobić paznokcie, zająć się wąsikiem i wydepilować brwi bo zaczynam wyglądać jak wilkołak![]()

Chyba tak źle to nie jest.....o to robisz sie na bóstwoooooo ;-);-)