Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
bardzo ładne:-) ja lubię frenchyk:-)
za co?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bardzo ładne:-) ja lubię frenchyk:-)
za co?

No niestety..chce sie nowoczesną płytę to i patelnię trza dopasować.....kto to widział...ano... wesoło
ano na nowej... ale na razie bez sterowników do niej
nawet nie mów... moja mama zbladła jak usłyszała cenę... ale nie było wyjścia... inne patelnie nie pasują ... szlag![]()

za co?![]()
O masz! Jestem tego sprawczynią....zainspirowałaś mnie wczoraj i nie chce się zaniedbać w ciąży![]()

Miło;-)French...zawsze modny....klasyczny...ja co kilka dni muszę mieć co innego na pazurach, szybko sie nudze....bardzo ładne:-) ja lubię frenchyk:-)

jółco tam u Ciebie Anetko?

No ba!!! Kochana nie pytaj......bajeczka normalnie![]()

No niestety..chce sie nowoczesną płytę to i patelnię trza dopasować.....kto to widział...
To instaluj sterowniki....![]()
ważne że komplet garnków które mamy się nadaje... bo wyszłoby że za naczynia dalibyśmy więcej niż za urządzenie 

ja teraz piję kawkę 
W sumie co sie chłopina będzie nudził jak z roboty wróci nie?a dziekuje Kochana...leci powolutku
wspaniale
taaa.... tylko że jakbym wiedziała to chyba dwa razy bym zakup przemyslalaważne że komplet garnków które mamy się nadaje... bo wyszłoby że za naczynia dalibyśmy więcej niż za urządzenie
nie chce mi sie... M se zrobi jak wrócija teraz piję kawkę
![]()

jak nie urok to.....sraczken*