• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
czulam ze cos sie zykuje bo znow wczesniej zauwazylam kilka razy jak zgrzyta zebami.... tym razem ladnie spi w nocy wiec myslalam ze to tylko tak no i masz ci los kilka tygodni i znow sie cos pojawia:-(:-(:-(:-(:-(

Kurcze!!!!
A pamiętasz co na to dostawał?
Nie załamuj się.....
Będzie dobrze...

tak juz mu podalam milam jeszcze zapasy z PL :-(:-(:-( ale chcialabym wkoncu wiedziec co to tak naprawde jest :(
ostatnio jak to mial to mnie rodzinny zlal bo uznal ze dziecko jest za male na jakiekolwiek leki niby wzial kupke do badania ale nigdy nie pozalam wyniku bo nigdy wynik do nich nie doszedl:-(:-(:-(:-( leczylam go na wlasna reke lekami z PL:-(:-(:-(:-(

A gdybyś tak...
sama nie wiem...
W jakiś sposób dostarczyła
"tę śmierdzącą sprawę"
do Polski
i żeby to oddać do analizy?

a dostalas juz list ode mnie??????

toz jak bym wyslala do PL taka sprawet to by doszlo moze w przyszlym roku...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: poza tym to sie tak nie da trza za to placic... jak nie ma tego kogos na miejscu to nie wezma.....:-(:-(:-(

reklama
a dostalas juz list ode mnie??????

toz jak bym wyslala do PL taka sprawet to by doszlo moze w przyszlym roku...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: poza tym to sie tak nie da trza za to placic... jak nie ma tego kogos na miejscu to nie wezma.....:-(:-(:-(
Listu jeszcze nie dostałam...
No tak...
Kurcze...
Nie wiem jak ci pomóc...

Daj znać jak płyta do ciebie dojdzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry